Publikavimo data: 2024-06-22
Kiniška vištiena su paprikomis
Kiniškai vištienai paruošti reikia labai nedaug laiko. Pagrindinis šio patiekalo akcentas - originalus saldžiarūgštis marinato padažas. Vištienos filė gabaliukai iš pradžių marinuojami, o paskui kepami kartu su paprikomis. Kepant marinatas virs padažu, kuris, apgaubęs vištieną ir saldžiąsias paprikas, suteiks joms neįtikėtino skonio ir sultingumo. Dėl daržovių ir padažo patiekalas bus originalus ir labai skanus. Kinišką vištieną galima patiekti su ryžiais, makaronais arba be garnyro.
Žingsnis 1
Marinuokite vištieną. Sumaišykite sojų padažą, cukrų, citrinos sultis, česnaką ir raudonuosius pipirus. Sudėkite vištieną į marinatą, gerai išmaišykite ir palikite 30 minučių.
Žingsnis 2
Iškepkite vištieną. Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų ir ant didelės ugnies 1 minutę pakepinkite česnaką ir imbierą. Sudėkite vištieną ir reguliariai maišydami kepkite 8 minutes.
Žingsnis 3
Virkite vištieną, kol ji iškeps. Į keptuvę sudėkite paprikas ir kepkite dar 3 minutes. Sudėkite atskiestą krakmolą, gerai išmaišykite ir kepkite dar 2 minutes.
Kategorijos