Publikavimo data: 2024-06-09
Klasikinė pomidorų sriuba
Pomidorų sriuba nieko nestebina, tačiau kiekviena šeimininkė turi savo paruošimo paslaptį. Šis nuostabus patiekalas turi savo istoriją. Sriuba atsirado maždaug XVII a., o jos tėvyne laikoma Portugalija ir Ispanija. Ilgą laiką pomidorai buvo naudojami kaip dekoratyvinis sodo augalas ir manyta, kad jie netinka maistui. Šiandien sunku įsivaizduoti maisto gaminimą be pomidorų.
Žingsnis 1
Storadugniame puode įkaitinkite saulėgrąžų aliejų ir apkepkite mėsą, tada sudėkite svogūnus ir troškinkite 10 minučių, tada sudėkite morkas ir troškinkite dar 5 minutes. Tada sudėkite pipirus ir česnakus ir troškinkite 10 minučių.
Žingsnis 2
Pomidorus sumaišykite blenderiu ir sudėkite į puodą su pupelėmis ir svogūnais, virkite 20 minučių, pagal poreikį įpilkite vandens. Tada pasūdykite, pagardinkite pipirais, suberkite cukrų, lauro lapą ir papriką, troškinkite dar 5 min. Išjunkite ir palikite, kad pritrauktų.
Kategorijos