Klasikinė pomidorų sriuba pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Klasikinė pomidorų sriuba

Pomidorų sriuba nieko nestebina, tačiau kiekviena šeimininkė turi savo paruošimo paslaptį. Šis nuostabus patiekalas turi savo istoriją. Sriuba atsirado maždaug XVII a., o jos tėvyne laikoma Portugalija ir Ispanija. Ilgą laiką pomidorai buvo naudojami kaip dekoratyvinis sodo augalas ir manyta, kad jie netinka maistui. Šiandien sunku įsivaizduoti maisto gaminimą be pomidorų.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
50 min.
Kalorijos
86 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
7 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.19/5 (21 bal.)

Žingsnis 1

Klasikinė pomidorų sriuba Žingsnis 1
Storadugniame puode įkaitinkite saulėgrąžų aliejų ir apkepkite mėsą, tada sudėkite svogūnus ir troškinkite 10 minučių, tada sudėkite morkas ir troškinkite dar 5 minutes. Tada sudėkite pipirus ir česnakus ir troškinkite 10 minučių.

Žingsnis 2

Klasikinė pomidorų sriuba Žingsnis 2
Pomidorus sumaišykite blenderiu ir sudėkite į puodą su pupelėmis ir svogūnais, virkite 20 minučių, pagal poreikį įpilkite vandens. Tada pasūdykite, pagardinkite pipirais, suberkite cukrų, lauro lapą ir papriką, troškinkite dar 5 min. Išjunkite ir palikite, kad pritrauktų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
pirmieji patiekalai, daržovių sriubos, sriubos, paprastos, mažai kalorijų, per 30 minučių, pietūs, pomidorų sezonas, saldžiųjų pipirų sezonas, be įprastų alergenų, receptų knyga, pomidorų sriubos, pomidorų pastos sriubos

Kategorijos