Publikavimo data: 2024-06-22
Klasikinė sūrio sriuba su grybais
Puikus patiekalas, švelni sriuba. Nesvarbu, kiek yra sriubų receptų, tačiau sūrio sriuba visada išsiskiria tam tikra prabanga, nors produktai yra labai paprasti. Ši sriuba patiks net išrankiems valgytojams. Ją mėgsta visi - ir suaugusieji, ir vaikai.
Žingsnis 1
Paimkite penkių litrų talpos puodą ir įpilkite 4 litrus vandens. Sudėkite į jį visą mėsą ir užvirkite, nepamiršdami nuimti triukšmo. Užvirus ugnį sumažinkite iki silpnos. Virkite 30 minučių. Šiuo etapu galite ją pasūdyti.
Žingsnis 2
Grybus kepkite augaliniame aliejuje, kol pusiau iškeps.
Žingsnis 3
Paruoškite kepsnį. Augaliniame aliejuje pakepinkite svogūnus ir morkas.
Žingsnis 4
Praėjus pusvalandžiui po to, kai mėsa išvirs, sudėkite visas griežinėliais supjaustytas bulves, visus kepinius ir grybus.
Žingsnis 5
Kai bulvės sriuboje bus paruoštos, t. y. maždaug po 10-15 minučių, sudėkite žirnelius, žalumynus ir vyšninius pomidorus, palikite troškintis apie penkias minutes.
Žingsnis 6
Galiausiai sudėkite kreminį sūrį ir pagardinkite Provanso žolelėmis.
Kategorijos