Klasikinės aisbergo salotos su vištiena pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Klasikinės aisbergo salotos su vištiena

Aisbergo salotos idealiai tinka tiems, kurie mėgsta tinkamai ir skaniai maitintis. Receptas yra gana mažai kaloringas ir paprastas, todėl nereikalauja ypatingų pastangų ir laiko. Be to, į šio patiekalo sudėtį įeina universalūs produktai, todėl jį galės pasigaminti kiekvienas. Daržovės suteikia salotoms gaivumo, o džiūvėsėliai puikiai dera su Cezario padažu.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
136 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
12 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.42/5 (12 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Klasikinės aisbergo salotos su vištiena Žingsnis 1
Vištienos filė supjaustykite vienodais gabalėliais ir kepkite, kol taps auksinės spalvos. Svarbiausia mėsos neperdžiovinti, kitaip ji bus kieta. Tada apšlakstykite vištienos filė citrinos sultimis ir alyvuogių aliejumi pagal skonį. Taip mėsa taps minkštesnė ir sultingesnė.

Žingsnis 2

Klasikinės aisbergo salotos su vištiena Žingsnis 2
Paimkite lėkštę salotoms patiekti. Ant jos sudėkite salotų lapus ir vištienos krūtinėlę. Ant viršaus atsargiai užberkite džiūvėsėlių, tada užpilkite Cezario sūrio padažu. Tada sudėkite griežinėliais pjaustytą sūrį ir papuoškite pomidorų griežinėliais.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos