Publikavimo data: 2024-06-09
Klasikinės aisbergo salotos su vištiena
Aisbergo salotos idealiai tinka tiems, kurie mėgsta tinkamai ir skaniai maitintis. Receptas yra gana mažai kaloringas ir paprastas, todėl nereikalauja ypatingų pastangų ir laiko. Be to, į šio patiekalo sudėtį įeina universalūs produktai, todėl jį galės pasigaminti kiekvienas. Daržovės suteikia salotoms gaivumo, o džiūvėsėliai puikiai dera su Cezario padažu.
Žingsnis 1
Vištienos filė supjaustykite vienodais gabalėliais ir kepkite, kol taps auksinės spalvos. Svarbiausia mėsos neperdžiovinti, kitaip ji bus kieta. Tada apšlakstykite vištienos filė citrinos sultimis ir alyvuogių aliejumi pagal skonį. Taip mėsa taps minkštesnė ir sultingesnė.
Žingsnis 2
Paimkite lėkštę salotoms patiekti. Ant jos sudėkite salotų lapus ir vištienos krūtinėlę. Ant viršaus atsargiai užberkite džiūvėsėlių, tada užpilkite Cezario sūrio padažu. Tada sudėkite griežinėliais pjaustytą sūrį ir papuoškite pomidorų griežinėliais.
Kategorijos