Publikavimo data: 2024-03-28
Klasikinės graikiškos salotos su skrebučiais
Graikiškos salotos - tai daržovių salotos, kurių pagrindinis ingredientas yra fetos pieno sūris. Pagrindinis šio patiekalo bruožas yra tas, kad jo ingredientai yra ne smulkinti, o stambiai supjaustyti. Graikiškos salotos su džiūvėsėliais gaunasi saikingai sūrios ir sultingos. Patiekalas maloniai gaivus ir puikiai tinka karštuoju metų laiku.
Žingsnis 1
Baltą duoną supjaustykite riekelėmis ir sudėkite į kepimo indą. Džiovinkite džiūvėsėlius orkaitėje 7-10 minučių.
Žingsnis 2
Paprikas supjaustykite griežinėliais.
Žingsnis 3
Supjaustykite agurką griežinėliais.
Žingsnis 4
Pomidorą supjaustykite griežinėliais.
Žingsnis 5
Supjaustykite raudonąjį svogūną griežinėliais.
Žingsnis 6
Supjaustykite fetos sūrį griežinėliais.
Žingsnis 7
Supjaustytas daržoves ir sūrį perkelkite į salotinę.
Žingsnis 8
Pagal skonį įberkite druskos ir pipirų. Salotas pagardinkite augaliniu aliejumi ir citrinos sultimis. Į salotas įberkite alyvuogių.
Žingsnis 9
Išmaišykite salotas ir į jas suberkite džiovintus džiūvėsėlius. Gero apetito!
Kategorijos