Klasikinės graikiškos salotos su skrebučiais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-28

Klasikinės graikiškos salotos su skrebučiais

Graikiškos salotos - tai daržovių salotos, kurių pagrindinis ingredientas yra fetos pieno sūris. Pagrindinis šio patiekalo bruožas yra tas, kad jo ingredientai yra ne smulkinti, o stambiai supjaustyti. Graikiškos salotos su džiūvėsėliais gaunasi saikingai sūrios ir sultingos. Patiekalas maloniai gaivus ir puikiai tinka karštuoju metų laiku.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
135 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
10 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.88/5 (16 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Klasikinės graikiškos salotos su skrebučiais Žingsnis 1
Baltą duoną supjaustykite riekelėmis ir sudėkite į kepimo indą. Džiovinkite džiūvėsėlius orkaitėje 7-10 minučių.

Žingsnis 2

Klasikinės graikiškos salotos su skrebučiais Žingsnis 2
Paprikas supjaustykite griežinėliais.

Žingsnis 3

Klasikinės graikiškos salotos su skrebučiais Žingsnis 3
Supjaustykite agurką griežinėliais.

Žingsnis 4

Klasikinės graikiškos salotos su skrebučiais Žingsnis 4
Pomidorą supjaustykite griežinėliais.

Žingsnis 5

Klasikinės graikiškos salotos su skrebučiais Žingsnis 5
Supjaustykite raudonąjį svogūną griežinėliais.

Žingsnis 6

Klasikinės graikiškos salotos su skrebučiais Žingsnis 6
Supjaustykite fetos sūrį griežinėliais.

Žingsnis 7

Klasikinės graikiškos salotos su skrebučiais Žingsnis 7
Supjaustytas daržoves ir sūrį perkelkite į salotinę.

Žingsnis 8

Klasikinės graikiškos salotos su skrebučiais Žingsnis 8
Pagal skonį įberkite druskos ir pipirų. Salotas pagardinkite augaliniu aliejumi ir citrinos sultimis. Į salotas įberkite alyvuogių.

Žingsnis 9

Klasikinės graikiškos salotos su skrebučiais Žingsnis 9
Išmaišykite salotas ir į jas suberkite džiovintus džiūvėsėlius. Gero apetito!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos