Klasikinis "Caprese". pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Klasikinis "Caprese".

"Caprese" yra lengvas itališkos virtuvės užkandis. Patiekalą sudaro mocarelos sūris, pomidorai, bazilikai ir alyvuogių aliejus. Patiekalą labai lengva paruošti ir jis labai gražus. Pomidorai, sūris ir bazilikai išdėliojami pakaitomis, apšlakstomi alyvuogių aliejumi su balzaminiu actu ir šiuo atveju pesto padažu.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
197 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
17 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.71/5 (14 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Klasikinis "Caprese". Žingsnis 1
Mocarelos sūrį ir pomidorus supjaustykite žiedais. Dėkite į lėkštę tokia tvarka: mocarelos sūris, pomidorai, vėl sūris ir t. t.

Žingsnis 2

Klasikinis "Caprese". Žingsnis 2
Tada ant viršaus užlašinkite balzaminio acto, alyvuogių aliejaus ir pesto padažo. Papuoškite bazilikais.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos