Klasikinis "Caprese". pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Klasikinis "Caprese".

"Caprese" yra lengvas itališkos virtuvės užkandis. Patiekalą sudaro mocarelos sūris, pomidorai, bazilikai ir alyvuogių aliejus. Patiekalą labai lengva paruošti ir jis labai gražus. Pomidorai, sūris ir bazilikai išdėliojami pakaitomis, apšlakstomi alyvuogių aliejumi su balzaminiu actu ir šiuo atveju pesto padažu.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
197 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
17 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.71/5 (14 bal.)

Žingsnis 1

Klasikinis "Caprese". Žingsnis 1
Mocarelos sūrį ir pomidorus supjaustykite žiedais. Dėkite į lėkštę tokia tvarka: mocarelos sūris, pomidorai, vėl sūris ir t. t.

Žingsnis 2

Klasikinis "Caprese". Žingsnis 2
Tada ant viršaus užlašinkite balzaminio acto, alyvuogių aliejaus ir pesto padažo. Papuoškite bazilikais.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
daržovių patiekalai, salotos, daržovių salotos, daržovių salotos, šviežių daržovių salotos, šaltos salotos, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, vakarienė, žalumynų sezonas, agurkų sezonas, pomidorų sezonas, saldžiųjų paprikų sezonas, ypatingi receptai, karšti patiekalai naujiems metams, salotos su paprikomis, salotos su daržovėmis

Kategorijos