Publikavimo data: 2024-06-15
Klasikinis paprastas kimči
Kimči - tai korėjiečių virtuvės patiekalas, kuris yra aštriai fermentuotos daržovės. Kimči Korėjoje patiekiamas prie kiekvieno valgio, nes visi žino, kad korėjiečiai mėgsta aštrų maistą. Žodis "kimči" turi dvi reikšmes: raugintų kopūstų būdas ir patiekalo pavadinimas. Šiandien šis tradicinis patiekalas turi daugybę variacijų, o Rusijoje net siūloma kimči gaminti su ridikėliais vietoj tradicinių kopūstų. Mūsų klasikinio kimči versija - tai paprastas aštraus užkandžio receptas, kurį galima patiekti prie bet kokio stalo.
Žingsnis 1
Kopūstą perpjaukite išilgai per pusę. Sudėkite į indą. Kiekvieną lapą gerai pasūdykite. Palikite mirkti 2 valandas.
Žingsnis 2
Supjaustykite aštriąją papriką plonomis ilgomis juostelėmis. Morkas sutarkuokite ilgomis juostelėmis (korėjietiška morkų tarka) arba supjaustykite.
Žingsnis 3
Susmulkinkite svogūną ir imbierą blenderiu. Tada sumaišykite susmulkintas ir sumaltas daržoves giliame dubenyje. Įberkite raudonųjų pipirų dribsnių (šis mišinys labai aromatingas ir ne per aštrus), paprikos ir tailandietiško padažo (tai iš žuvies pagamintas padažas).
Žingsnis 4
Mūsų kopūstai buvo sūdyti, kiekvieną lapą nuplaukite. Vandens perteklių pašalinkite išspausdami kopūstą. Tada atsargiai užtepkite gautą padažą ant kopūstų, paskirstydami jį tarp lapų.
Žingsnis 5
Paruoštas salotas galima laikyti šaldytuve esančiame inde. Prieš patiekdami supjaustykite gana dideliais gabalais.
Kategorijos