Publikavimo data: 2024-06-16
Klasikinių Caprese salotų receptas
Viduržemio jūros regiono virtuvė apskritai, o ypač italų virtuvė, neįsivaizduojama be tradicinių "Caprese" salotų. Tai lengvos ir gaivios salotos, sudarytos tik iš trijų paprastų ingredientų - pomidorų, mocarelos sūrio ir bazilikų, kurios tiesiog užkariavo milijonų žmonių širdis visame pasaulyje.
Žingsnis 1
Supjaustykite pomidorus ne per plonais griežinėliais, stengdamiesi jų nesusmulkinti. Taip pat aštriu peiliu atsargiai supjaustykite mocarelos sūrį. Jis labai vandeningas, todėl geriausia būti atsargiems.
Žingsnis 2
Pomidorus ir mocarelos sūrį išdėliokite lėkštėje taip, kad kraštai šiek tiek persidengtų vienas po kito. Ant viršaus užberkite šviežių bazilikų ir šiek tiek pesto padažo.
Kategorijos