Kokosų karis su avinžirniais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-09

Kokosų karis su avinžirniais

Kokosų karis su avinžirniais yra tradicinis indiškas patiekalas, kurio pagrindą sudaro kokosų piene troškintos daržovės ir pupelės. Tai lengvai paruošiamas receptas, kuriam paruošti nereikia daug laiko. Kokosų pieno kiekį galite keisti priklausomai nuo to, ar norite tirštesnės, ar skystesnės konsistencijos. Patiekalas tinka vegetarams ir pasninkaujantiems žmonėms, nes jame nėra gyvūninės kilmės produktų.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
187 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
24 g
Alergenai: Ne
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (9 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kokosų karis su avinžirniais Žingsnis 1
Paruoškite sriubos pagrindą. Kelias minutes pakepinkite svogūną puode. Sudėkite česnaką, pipirus ir karį, porą sekundžių pakaitinkite, kad išsiskirtų aromatas. Sudėkite avinžirnius ir brokolius ir išmaišykite.

Žingsnis 2

Kokosų karis su avinžirniais Žingsnis 2
Sudėkite likusius ingredientus ir baigkite kepti. Į puodą supilkite vandenį ir kokosų pieną, įberkite druskos, užvirinkite ir virkite 5 min. Į sriubą sudėkite špinatus ir petražoles kartu su citrinos sultimis, pavirkite dar minutę.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos