Publikavimo data: 2024-04-09
Kokosų karis su avinžirniais
Kokosų karis su avinžirniais yra tradicinis indiškas patiekalas, kurio pagrindą sudaro kokosų piene troškintos daržovės ir pupelės. Tai lengvai paruošiamas receptas, kuriam paruošti nereikia daug laiko. Kokosų pieno kiekį galite keisti priklausomai nuo to, ar norite tirštesnės, ar skystesnės konsistencijos. Patiekalas tinka vegetarams ir pasninkaujantiems žmonėms, nes jame nėra gyvūninės kilmės produktų.
Žingsnis 1
Paruoškite sriubos pagrindą. Kelias minutes pakepinkite svogūną puode. Sudėkite česnaką, pipirus ir karį, porą sekundžių pakaitinkite, kad išsiskirtų aromatas. Sudėkite avinžirnius ir brokolius ir išmaišykite.
Žingsnis 2
Sudėkite likusius ingredientus ir baigkite kepti. Į puodą supilkite vandenį ir kokosų pieną, įberkite druskos, užvirinkite ir virkite 5 min. Į sriubą sudėkite špinatus ir petražoles kartu su citrinos sultimis, pavirkite dar minutę.
Kategorijos