Publikavimo data: 2024-03-26
Konservuota saurijų sriuba
Ieškote paprastos ir skanios sriubos recepto? Paruoškite sriubą iš žuvies konservų! Geriausia žuvis šiam tikslui yra saira. Šioje žuvyje yra nesočiųjų riebalų omega-3 ir omega-6 rūgščių. Šie riebalai teigiamai veikia širdį, stiprina kraujagysles, normalizuoja riebalų apykaitą, rūpinasi odos, nagų ir plaukų grožiu.
Žingsnis 1
Morkas sutarkuokite stambia tarka, o svogūną supjaustykite pusžiedžiais. Daržoves kartu apkepkite keptuvėje.
Žingsnis 2
Bulves supjaustykite batonais, į gilų puodą įpilkite 2,5 l vandens, sudėkite bulves ir užkaiskite. Kai vanduo užvirs, suberkite ryžius ir sumažinkite ugnį. Virkite 15 minučių uždengę dangčiu.
Žingsnis 3
Sutrinkite sairą šakute ir sudėkite į bulves. Įdėkite kepinių.
Žingsnis 4
Sūdykite ir pagardinkite sultinį pagal skonį, uždenkite dangčiu ir virkite dar apie 10 minučių. Nuimkite nuo ugnies ir leiskite šiek tiek pastovėti. Sriuba paruošta!
Kategorijos