Konservuota saurijų sriuba pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-26

Konservuota saurijų sriuba

Ieškote paprastos ir skanios sriubos recepto? Paruoškite sriubą iš žuvies konservų! Geriausia žuvis šiam tikslui yra saira. Šioje žuvyje yra nesočiųjų riebalų omega-3 ir omega-6 rūgščių. Šie riebalai teigiamai veikia širdį, stiprina kraujagysles, normalizuoja riebalų apykaitą, rūpinasi odos, nagų ir plaukų grožiu.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
113 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
14 g
Alergenai: Žuvys
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.09/5 (11 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Konservuota saurijų sriuba Žingsnis 1
Morkas sutarkuokite stambia tarka, o svogūną supjaustykite pusžiedžiais. Daržoves kartu apkepkite keptuvėje.

Žingsnis 2

Konservuota saurijų sriuba Žingsnis 2
Bulves supjaustykite batonais, į gilų puodą įpilkite 2,5 l vandens, sudėkite bulves ir užkaiskite. Kai vanduo užvirs, suberkite ryžius ir sumažinkite ugnį. Virkite 15 minučių uždengę dangčiu.

Žingsnis 3

Konservuota saurijų sriuba Žingsnis 3
Sutrinkite sairą šakute ir sudėkite į bulves. Įdėkite kepinių.

Žingsnis 4

Konservuota saurijų sriuba Žingsnis 4
Sūdykite ir pagardinkite sultinį pagal skonį, uždenkite dangčiu ir virkite dar apie 10 minučių. Nuimkite nuo ugnies ir leiskite šiek tiek pastovėti. Sriuba paruošta!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos