Publikavimo data: 2024-06-22
Konservuotos žuvies sriuba su ryžiais ir krapais
Konservuota žuvies sriuba su ryžiais - apetitą žadinantis karštas patiekalas, pasižymintis sodriu skoniu ir daugybe maistinių savybių. Sriubai ruošti galima naudoti bet kokius žuvies konservus - natūralius arba su aliejumi, o ryžius galima pakeisti manų kruopomis. Be nuostabaus skonio, sriuba turi didelę naudą sveikatai: joje yra daug fosforo ir sočiųjų riebalų rūgščių, kurios turi įtakos darbingumui.
Žingsnis 1
Paruoškite ingredientus. Supilkite vandenį į puodą, pastatykite ant ugnies ir užvirinkite. Po to į puodą sudėkite bulves ir ryžius. Virkite ingredientus ant vidutinės ugnies, kol suminkštės. Į keptuvę supilkite augalinį aliejų, įkaitinkite jį. Tada sudėkite svogūną ir kepkite, kol jis pusiau iškeps. Į tą pačią keptuvę suberkite morkas, išmaišykite ir kepkite daržoves, kol suminkštės.
Žingsnis 2
Paruoškite sriubą. Į puodą su bulvėmis ir ryžiais sudėkite keptas daržoves, pasūdykite, išmaišykite ir dar 5 minutes pavirkite sriubą. Sudėkite konservus kartu su įdaru į dubenį, sutrinkite šakute ir supilkite į puodą. Sriubą virkite dar 3 minutes, tada nukelkite nuo ugnies.
Kategorijos