Kopūstai su raudonaisiais svogūnais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Kopūstai su raudonaisiais svogūnais

Kapustniakas su raudonaisiais svogūnais - jei bent kartą paragausite, suprasite, kaip ši sriuba džiugina. Receptas yra bazinis, klasikinis, kad sriuba būtų soti, ryški, autentiška, visai kaip jaukiuose mediniuose tėvų namuose. Reikalauja tam tikro laiko - apie 90 minučių, kurių didžiąją dalį tiesiog stebite puodą, kad kas nors neatsitiktų.
Gaminimo laikas
90 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
114 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
12 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.96/5 (26 bal.)

Žingsnis 1

Kopūstai su raudonaisiais svogūnais Žingsnis 1
Nulupkite ir smulkiai supjaustykite raudonąjį svogūną.

Žingsnis 2

Kopūstai su raudonaisiais svogūnais Žingsnis 2
Sutarkuokite morkas. Įkaitinkite keptuvę ir, įpylę šiek tiek augalinio aliejaus, pakepinkite svogūną ir morkas.

Žingsnis 3

Kopūstai su raudonaisiais svogūnais Žingsnis 3
Didelėje keptuvėje (sauté keptuvėje) įkaitintame augaliniame aliejuje pakepinkite svogūną, sumaišytą su morkomis.

Žingsnis 4

Kopūstai su raudonaisiais svogūnais Žingsnis 4
Susmulkinkite kopūstus.

Žingsnis 5

Kopūstai su raudonaisiais svogūnais Žingsnis 5
Išvirkite sultinį. Vištieną užpilkite vandeniu ir užvirinkite. Nusunkite pirmąjį sultinį, nuplaukite vištieną ir vėl supilkite vandenį. Jam užvirus, įdėkite lauro lapą ir virkite 40 minučių. Pašalinkite putų perteklių.

Žingsnis 6

Kopūstai su raudonaisiais svogūnais Žingsnis 6
Į svogūnų ir morkų mišinį sudėkite kopūstus. Toliau kepkite ant vidutinės ugnies, retkarčiais pamaišydami, kad kopūstai nesudegtų.

Žingsnis 7

Kopūstai su raudonaisiais svogūnais Žingsnis 7
Kai kopūstai sumažės, sudėkite pomidorų pastą, trintą česnaką ir druską. Toliau maišykite.

Žingsnis 8

Kopūstai su raudonaisiais svogūnais Žingsnis 8
Bulves nulupkite ir supjaustykite kubeliais. Sudėkite į vištienos sultinį. Tuoj pat suberkite soras. Po 25 minučių sudėkite visus kepinius iš keptuvės. Sriubos spalva taps oranžiškai auksinė.

Žingsnis 9

Kopūstai su raudonaisiais svogūnais Žingsnis 9
Supilkite sriubą į serviravimo dubenį. Įdėkite šaukštą grietinės ir kelis žiedais supjaustytus žaliuosius svogūnus. Tinka ir vasaros sultinys iš šaldiklio.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
pirmieji kursai, daržovių sriubos, sriubos, įspūdingas receptas, paprastai, mažai kalorijų, aštriai, pietūs, rašyti, kopūstų sezonas, bulvių sezonas, morkų sezonas, pomidorų sezonas, žiediniai kopūstai, gavėnios sriubos, be įprastų alergenų, receptų knyga, pomidorų sriubos, pomidorų pastos sriubos

Kategorijos