Publikavimo data: 2025-08-18
Kopūstai su raudonaisiais svogūnais, paprikomis ir grybais
Kapustniakas su raudonaisiais svogūnais, paprikomis ir grybais - tiems, kurie mėgsta sriubas ir mėgsta jas gaminti. Rastas dar vienas deimantas ir laukia, kol jį išvirsite taip, kad pamilsite ne tik visa širdimi... ar skrandžiu, kas žino?
Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite raudonąjį svogūną.
Žingsnis 2
Sutarkuokite morkas. Įkaitinkite keptuvę ir, įpylę šiek tiek augalinio aliejaus, pakepinkite svogūną ir morkas.
Žingsnis 3
Supjaustykite saldžiąsias paprikas šiaudeliais.
Žingsnis 4
Išvirkite vištienos sultinį. Įdėkite vištieną į šaltą vandenį ir 40 minučių virkite ant silpnos ugnies. Jei norite, galite įdėti vištieną su neluptais svogūnais, kurių lukštai suteiks spalvą, arba įdėti šiek tiek tikro šafrano. Prieskonis suteiks sultiniui puikią spalvą.
Žingsnis 5
Į keptuvę su kepintais svogūnais ir morkomis sudėkite pomidorų pastą, smulkiai supjaustytus kopūstus ir pipirus. Šį kepsnį galite kepti ilgai, manoma, kad ruda spalva bus skaniausia, tačiau tai darykite tik tuo metu, kai verda likusi sriubos dalis.
Žingsnis 6
Iš sultinio pašalinkite putų perteklių. Bulves nulupkite ir supjaustykite kubeliais. Nuplaukite soras po tekančiu vandeniu, pvz., per sietelį. Sudėkite soras ir bulves į sultinį ir pastatykite ant vidutinės ugnies. Grybus supjaustykite kubeliais. Palaukite 25 minutes ir patikrinkite, ar bulvės yra minkštos, vieną kubelį pradurdami peiliu. Tada į sriubą sudėkite visus kepsnius, griežinėliais supjaustytus grybus ir lauro lapą. Po 5 minučių išjunkite.
Žingsnis 7
Prieš patiekdami česnakus perbraukite per presą ir po porciją sudėkite į lėkštę, kad jų skonis būtų ryškesnis. Taip pat nepamirškite šaukšto grietinės ir žiupsnelio smulkintų krapų papuošimui. Gero apetito!
Kategorijos