Kopūstų ir cukinijų košė pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-24

Kopūstų ir cukinijų košė

Tinkamoje mityboje ypatingą nišą užima tyrės sriubos. Šios rūšies sriubos taip pat labai populiarios dietinėje mityboje. Trinta kopūstų ir cukinijų sriuba ruošiama labai paprastai, joje yra daug vitaminų ir mikroelementų. Gaminant naudojamos tik daržovės, todėl patiekalas tinka liesam valgiaraščiui.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
28 kcal.
Baltymai
1 g
Angliavandeniai
5 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.15/5 (33 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kopūstų ir cukinijų košė Žingsnis 1
Cukiniją supjaustykite kubeliais.

Žingsnis 2

Kopūstų ir cukinijų košė Žingsnis 2
Supjaustykite kopūstus griežinėliais.

Žingsnis 3

Kopūstų ir cukinijų košė Žingsnis 3
Morkas sutarkuokite stambia tarka.

Žingsnis 4

Kopūstų ir cukinijų košė Žingsnis 4
Supjaustykite svogūnus griežinėliais.

Žingsnis 5

Kopūstų ir cukinijų košė Žingsnis 5
Perkelkite svogūnus ir morkas į puodą, įpilkite augalinio aliejaus.

Žingsnis 6

Kopūstų ir cukinijų košė Žingsnis 6
Nuolat maišydami troškinkite daržoves 2-3 minutes.

Žingsnis 7

Kopūstų ir cukinijų košė Žingsnis 7
Į daržoves sudėkite cukiniją ir kopūstus.

Žingsnis 8

Kopūstų ir cukinijų košė Žingsnis 8
Pagal skonį įberkite prieskonių ir druskos.

Žingsnis 9

Kopūstų ir cukinijų košė Žingsnis 9
Į daržoves įpilkite 1-1,5 litro šilto virinto vandens.

Žingsnis 10

Kopūstų ir cukinijų košė Žingsnis 10
Virkite sriubą 15-20 minučių, palaipsniui ištirpindami sūrį sultinyje.

Žingsnis 11

Kopūstų ir cukinijų košė Žingsnis 11
Pagal skonį įberkite druskos ir pipirų ir suplakite sriubą mikseriu iki vientisos masės. Sriubos tyrę išpilstykite į lėkštes ir patiekite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos