Publikavimo data: 2024-03-24
Kopūstų ir cukinijų košė
Tinkamoje mityboje ypatingą nišą užima tyrės sriubos. Šios rūšies sriubos taip pat labai populiarios dietinėje mityboje. Trinta kopūstų ir cukinijų sriuba ruošiama labai paprastai, joje yra daug vitaminų ir mikroelementų. Gaminant naudojamos tik daržovės, todėl patiekalas tinka liesam valgiaraščiui.
Žingsnis 1
Cukiniją supjaustykite kubeliais.
Žingsnis 2
Supjaustykite kopūstus griežinėliais.
Žingsnis 3
Morkas sutarkuokite stambia tarka.
Žingsnis 4
Supjaustykite svogūnus griežinėliais.
Žingsnis 5
Perkelkite svogūnus ir morkas į puodą, įpilkite augalinio aliejaus.
Žingsnis 6
Nuolat maišydami troškinkite daržoves 2-3 minutes.
Žingsnis 7
Į daržoves sudėkite cukiniją ir kopūstus.
Žingsnis 8
Pagal skonį įberkite prieskonių ir druskos.
Žingsnis 9
Į daržoves įpilkite 1-1,5 litro šilto virinto vandens.
Žingsnis 10
Virkite sriubą 15-20 minučių, palaipsniui ištirpindami sūrį sultinyje.
Žingsnis 11
Pagal skonį įberkite druskos ir pipirų ir suplakite sriubą mikseriu iki vientisos masės. Sriubos tyrę išpilstykite į lėkštes ir patiekite.
Kategorijos