Publikavimo data: 2025-08-20
Kopūstų sriuba
Ši kopūstų sriuba labai panaši į barščius be burokėlių. Šioje sriuboje yra daug kopūstų, todėl ji labai sotūs ir sunki. Šia sriuba galite pamaitinti visą šeimą. Kopūstų sriubą išvirti lengva, o ji gaunasi labai skani.
Žingsnis 1
Supilkite vandenį į puodą, įberkite druskos ir apynių. Mėsą supjaustykite gabaliukais kaip guliašą ir dėkite į puodą virti 40 minučių.
Žingsnis 2
Kopūstus supjaustykite pailgais gabalėliais.
Žingsnis 3
Sriubai paruošti supjaustykite vieną svogūną, sutarkuokite vieną morką, įdėkite 2 šaukštus pomidorų pastos ir viską 10 minučių pakepinkite saulėgrąžų aliejuje.
Žingsnis 4
Bulves supjaustykite kubeliais.
Žingsnis 5
Kai mėsa išvirs, sudėkite į puodą supjaustytas bulves ir virkite 10 minučių.
Žingsnis 6
Į puodą sudėkite pakepintų svogūnų ir morkų mišinį. Virkite dar 10 minučių.
Žingsnis 7
Į sriubą sudėkite smulkintus kopūstus, išmaišykite ir virkite dar 5-7 minutes. Pagal skonį sriubą pagardinkite druska.
Žingsnis 8
Į sriubą suberkite šviežias petražoles, užvirinkite ir išjunkite.
Kategorijos