Kopūstų sriuba pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Kopūstų sriuba

Ši kopūstų sriuba labai panaši į barščius be burokėlių. Šioje sriuboje yra daug kopūstų, todėl ji labai sotūs ir sunki. Šia sriuba galite pamaitinti visą šeimą. Kopūstų sriubą išvirti lengva, o ji gaunasi labai skani.
Gaminimo laikas
75 min.
Laikas virtuvėje
35 min.
Kalorijos
45 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.93/5 (41 bal.)

Žingsnis 1

Kopūstų sriuba Žingsnis 1
Supilkite vandenį į puodą, įberkite druskos ir apynių. Mėsą supjaustykite gabaliukais kaip guliašą ir dėkite į puodą virti 40 minučių.

Žingsnis 2

Kopūstų sriuba Žingsnis 2
Kopūstus supjaustykite pailgais gabalėliais.

Žingsnis 3

Kopūstų sriuba Žingsnis 3
Sriubai paruošti supjaustykite vieną svogūną, sutarkuokite vieną morką, įdėkite 2 šaukštus pomidorų pastos ir viską 10 minučių pakepinkite saulėgrąžų aliejuje.

Žingsnis 4

Kopūstų sriuba Žingsnis 4
Bulves supjaustykite kubeliais.

Žingsnis 5

Kopūstų sriuba Žingsnis 5
Kai mėsa išvirs, sudėkite į puodą supjaustytas bulves ir virkite 10 minučių.

Žingsnis 6

Kopūstų sriuba Žingsnis 6
Į puodą sudėkite pakepintų svogūnų ir morkų mišinį. Virkite dar 10 minučių.

Žingsnis 7

Kopūstų sriuba Žingsnis 7
Į sriubą sudėkite smulkintus kopūstus, išmaišykite ir virkite dar 5-7 minutes. Pagal skonį sriubą pagardinkite druska.

Žingsnis 8

Kopūstų sriuba Žingsnis 8
Į sriubą suberkite šviežias petražoles, užvirinkite ir išjunkite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
pirmieji kursai, daržovių sriubos, sriubos, įspūdingas receptas, paprastai, mažai kalorijų, aštriai, pietūs, rašyti, kopūstų sezonas, bulvių sezonas, morkų sezonas, pomidorų sezonas, žiediniai kopūstai, gavėnios sriubos, be įprastų alergenų, receptų knyga, pomidorų sriubos, pomidorų pastos sriubos

Kategorijos