Publikavimo data: 2024-06-15
Korėjietiški marinuoti kimči
Šis pikantiškas užkandis iš Azijos virtuvės patiks vegetariškos virtuvės mėgėjams! Tradicinis šio patiekalo receptas pirmą kartą pasirodė Korėjoje. Jis garsėja daugybe gaminimo variantų ir aštrumu. Pagrindinis ingredientas - kokia nors daržovė. Labai dažnai tai būna Pekino kopūstai. Marinuotas kimči nepasižymi dideliu kiekiu ir nesuteikia įprasto sotumo jausmo. Jį galima naudoti kaip priedą prie mėsos patiekalų. Kimči bus lengvas užkandis tarp pagrindinių valgymų!
Žingsnis 1
Ant pjaustymo lentos Pekino kopūstus supjaustykite kvadratėliais.
Žingsnis 2
Paimkite gilų dubenį. Į jį sudėkite supjaustytus Pekino kopūstų lapus, pabarstykite druska ir palikite 6 valandoms. Tada sudėkite papriką, kalendrą, druską ir cukrų.
Žingsnis 3
Į dubenį su ingredientais supilkite atvėsusį vandenį. Dėkite dubenį į šaldytuvą, kad kopūstai marinuotųsi dvi dienas. Išimkite indą iš šaldytuvo, nusausinkite sūrymą ir gerai išmaišykite. Paruošta!
Kategorijos