Publikavimo data: 2024-06-15
Korėjietiško stiliaus kimči su pekino kopūstais
Korėjietiškas Pekino kopūstų kimči - tradicinis korėjietiškas Pekino kopūstų marinavimo receptas, kuriame naudojami aštrūs ingredientai - česnakai, aštriosios paprikos ir imbieras, taip pat žuvies padažas, kuris ruošiamas žuvies pagrindu, pridedant druskos. Toks aštrus užkandis korėjiečiams yra ne tik visavertis patiekalas, bet veikiau priedas prie pagrindinių patiekalų. Jis pasižymi aštriu, aštriu skoniu ir receptų įvairove.
Žingsnis 1
Nulupkite viršutinius pekino kopūstų lapus. Perpjaukite į 4 dalis išilgai. Kopūstų lapus nuplaukite, atsargiai išskobkite ir kiekvieną lapą, ypač jo pagrindą, pabarstykite druska. Sudėkite kopūstus į gilų dubenį ir palikite keturioms valandoms, retkarčiais apverskite, kad tolygiai pasūdytų.
Žingsnis 2
Morkas supjaustykite plonais šiaudeliais.
Žingsnis 3
Nuluptas česnako skilteles ir griežinėliais supjaustytą imbierą sumaišykite blenderiu.
Žingsnis 4
Į imbierą ir česnaką sudėkite kubeliais supjaustytą svogūną.
Žingsnis 5
Ryžių miltus sumaišykite 2-3 puodeliuose filtruoto vandens, kad neliktų gumuliukų, ir kaitinkite ant vidutinės ugnies, kad pasidarytų rūgšti sriuba. Įberkite 3-4 valgomuosius šaukštus granuliuoto cukraus, gerai išmaišykite ir palikite pritraukti.
Žingsnis 6
Tinkamo dydžio inde sumaišykite morkas, susmulkintą svogūno galvą, česnaką ir imbierą bei atvėsusį ryžių miltų kisielių.
Žingsnis 7
Viską sumaišykite iki vientisos masės.
Žingsnis 8
Kopūstus nuplaukite nuo druskos ir lengvai nuspauskite, kad pašalintumėte drėgmės perteklių. Kiekvieną lapą patepkite paruoštu padažu, sudėkite kopūstus į tinkamą indą ir palikite 24 val. marinuotis šiltoje vietoje.
Žingsnis 9
Laikykite šaldytuve, o prieš patiekdami supjaustykite storais arba plonais griežinėliais per visą balą. Gero apetito.
Kategorijos