Publikavimo data: 2024-05-25
Krapų varškė
Kaip visi žino, varškė gali būti riebi ir liesa, grūdėta ir minkšta, tačiau kiekviena jų yra savaip naudinga. Ruošiant šį patiekalą kiekviena šeimininkė varškę renkasi pagal savo skonį. Jei norite gaminti varškę su žalumynais lieknėjant, naudokite mažai kaloringus ingredientus. Tačiau nepaisant to, užkandis išlieka toks pat švelnus ir skanus.
Žingsnis 1
Česnaką sutarkuokite arba išspauskite, sudėkite į majonezą ir sumaišykite. Sudėkite varškę, majonezą, česnaką, žoleles, druską ir gerai išmaišykite.
Žingsnis 2
Šį mišinį užtepkite ant pitos lakšto, atsargiai susukite į ritinėlį, suvyniokite jį į maistinę plėvelę ir palikite šaldytuve 15-30 minučių (priklausomai nuo pitos storio - plonesnis lakštas įsigers greičiau), tada supjaustykite ritinėlį maždaug 5-6 cm storio griežinėliais.
Kategorijos