Krapų varškė pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Krapų varškė

Kaip visi žino, varškė gali būti riebi ir liesa, grūdėta ir minkšta, tačiau kiekviena jų yra savaip naudinga. Ruošiant šį patiekalą kiekviena šeimininkė varškę renkasi pagal savo skonį. Jei norite gaminti varškę su žalumynais lieknėjant, naudokite mažai kaloringus ingredientus. Tačiau nepaisant to, užkandis išlieka toks pat švelnus ir skanus.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
183 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
13 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.14/5 (35 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Krapų varškė Žingsnis 1
Česnaką sutarkuokite arba išspauskite, sudėkite į majonezą ir sumaišykite. Sudėkite varškę, majonezą, česnaką, žoleles, druską ir gerai išmaišykite.

Žingsnis 2

Krapų varškė Žingsnis 2
Šį mišinį užtepkite ant pitos lakšto, atsargiai susukite į ritinėlį, suvyniokite jį į maistinę plėvelę ir palikite šaldytuve 15-30 minučių (priklausomai nuo pitos storio - plonesnis lakštas įsigers greičiau), tada supjaustykite ritinėlį maždaug 5-6 cm storio griežinėliais.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos