Publikavimo data: 2024-06-22
Kreminė lašišos keteros sriuba
Šios sriubos receptas man kilo spontaniškai, kai parduotuvėje pamačiau lašišos spyglius. Nusprendžiau, kodėl gi nepagaminus pigios sriubos iš visos lašišos.
Žingsnis 1
Nulupkite svogūnus, morkas ir bulves.
Žingsnis 2
Svogūnus smulkiai supjaustykite, morkas sutarkuokite ir pakepinkite aliejuje. Po 10 minučių sudėkite pomidorų pastą ir kepkite dar 5 minutes.
Žingsnis 3
Į puodą supilkite vandenį, užvirinkite ir į verdantį vandenį sudėkite griežinėliais supjaustytas bulves. Bulves virkite apie 5 minutes, tada pagal skonį pasūdykite.
Žingsnis 4
Į bulves sudėkite griežinėliais supjaustytas lašišos riekeles ir ant vidutinės ugnies virkite dar apie 10-12 minučių.
Žingsnis 5
Į puodą sudėkite daržovių mišrainę ir virkite apie 3 minutes.
Žingsnis 6
Į sriubą supilkite grietinėlę, pagardinkite pipirais ir virkite dar apie 5 minutes.
Žingsnis 7
Nuimkite keptuvę nuo ugnies ir sudėkite žalumynus.
Kategorijos