Publikavimo data: 2024-06-09
Kreminė lašišos sriuba
Raudona žuvis yra labai skani ir sveika. Daugelis gydytojų ir mitybos specialistų rekomenduoja šį produktą valgyti kuo dažniau. Kadangi joje gausu naudingų medžiagų ir vitaminų. Todėl verta pasigaminti kreminę sriubą su lašiša, kuri sušildys šaltą dieną.
Žingsnis 1
Pirmiausia ant viryklės užkaiskite vandenį, sudėkite žuvį ir užvirkite. Svogūną supjaustykite į keturias dalis, o morkas sutarkuokite. Sudėkite į verdantį vandenį ir virkite 15 minučių.
Žingsnis 2
Po to supjaustykite žuvį kubeliais ir pridėkite prie jos. Virkite apie 15 minučių. Sudėkite soras ir virkite, kol suminkštės, tada sudėkite grietinėlės sūrį ir dalyvaukite. Druskos ir pipirų pagal skonį. Virkite dar 7 minutes.
Kategorijos