Kreminė lašišos sriuba pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Kreminė lašišos sriuba

Raudona žuvis yra labai skani ir sveika. Daugelis gydytojų ir mitybos specialistų rekomenduoja šį produktą valgyti kuo dažniau. Kadangi joje gausu naudingų medžiagų ir vitaminų. Todėl verta pasigaminti kreminę sriubą su lašiša, kuri sušildys šaltą dieną.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
165 kcal.
Baltymai
14 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
15 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.96/5 (25 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kreminė lašišos sriuba Žingsnis 1
Pirmiausia ant viryklės užkaiskite vandenį, sudėkite žuvį ir užvirkite. Svogūną supjaustykite į keturias dalis, o morkas sutarkuokite. Sudėkite į verdantį vandenį ir virkite 15 minučių.

Žingsnis 2

Kreminė lašišos sriuba Žingsnis 2
Po to supjaustykite žuvį kubeliais ir pridėkite prie jos. Virkite apie 15 minučių. Sudėkite soras ir virkite, kol suminkštės, tada sudėkite grietinėlės sūrį ir dalyvaukite. Druskos ir pipirų pagal skonį. Virkite dar 7 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos