Publikavimo data: 2024-06-09
Kreminė sriuba su lašiša ir daržovėmis
Kreminės sriubos yra ypatinga palaima. Švelni tekstūra, išskirtinis aromatas, puikus kreminis skonis - viskas tokioje sriuboje yra nuostabu. Tačiau net ir tokį receptą galima pagaminti daug originalesnį ir skanesnį. Paslaptis paprasta - tereikia ją papildyti netikėtu elementu, pavyzdžiui, lašiša.
Žingsnis 1
Bulves supjaustykite stambiais kubeliais ir 15 minučių virkite pasūdytame vandenyje. Visas likusias daržoves supjaustykite smulkiais kubeliais maždaug tokio pat dydžio. Lašiša turėtų būti stambiai supjaustyta, kad nebūtų sausa.
Žingsnis 2
Keptuvėje įkaitinkite sviestą ir pakepinkite susmulkintą svogūną, kol suminkštės. Tada sudėkite pomidorus ir šiek tiek pakepinkite.
Žingsnis 3
Sudėkite žuvį į puodą su bulvėmis ir šiek tiek pavirkite. Tada sudėkite visus likusius ingredientus, t. y. keptus pomidorus ir paprikas, ir viską kartu virkite dar 10 minučių.
Žingsnis 4
Baigiant virti, į puodą supilkite šiltą grietinėlę, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų ir leiskite sriubai šiek tiek pavirti, tada iš karto nuimkite nuo viryklės.
Kategorijos