Kreminė tyrės sriuba su avinžirniais ir kariu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Kreminė tyrės sriuba su avinžirniais ir kariu

Avinžirniai yra ankštiniai augalai, gana populiarūs Artimuosiuose Rytuose. Avinžirnių skonis panašus į bulvių ir yra malonaus riešutų skonio. Jame yra žmogaus sveikatai naudingų mikroelementų, įskaitant seleną. Avinžirnių patiekalai labai sotūs dėl didelio baltymų kiekio.
Gaminimo laikas
790 min.
Laikas virtuvėje
70 min.
Kalorijos
58 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
8 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.4/5 (5 bal.)

Žingsnis 1

Kreminė tyrės sriuba su avinžirniais ir kariu Žingsnis 1
Avinžirnius virkite ant silpnos ugnies 50 minučių.

Žingsnis 2

Kreminė tyrės sriuba su avinžirniais ir kariu Žingsnis 2
Smulkiai supjaustykite svogūnus ir pakepinkite juos augaliniame aliejuje, kol suminkštės. Išvirkite bulves.

Žingsnis 3

Kreminė tyrės sriuba su avinžirniais ir kariu Žingsnis 3
Į gilų dubenį sudėkite virtus avinžirnius, bulves ir kepintus svogūnus. Pagardinkite druska, maltais juodaisiais pipirais ir kariu. Smulkiai supjaustykite česnako skiltelę ir suberkite ją į dubenį. Visus ingredientus sutrinkite trintuvu iki tyrės.

Žingsnis 4

Kreminė tyrės sriuba su avinžirniais ir kariu Žingsnis 4
Perkelkite tyrę į puodą ir supilkite grietinėlę. Išmaišykite. Užvirinkite ir viskas paruošta.

Žingsnis 5

Kreminė tyrės sriuba su avinžirniais ir kariu Žingsnis 5
Avinžirnių tyrės sriubą patiekite papuoštą šviežiomis petražolėmis.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
pirmieji patiekalai, daržovių sriubos, sriubos su grybais, sriubos, tyrės sriubos, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, mažai kalorijų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, bulvių sezonas, morkų sezonas, bulvių patiekalai, receptų knyga, tyrės sriubos su grybais, tyrės sriubos su grybais, tyrės sriubos su grybais, kreminės sriubos, vakarienė su bulvėmis, kreminės sriubos su grybais, tyrės sriubos su grybais, kreminės sriubos su bulvėmis, kreminės sriubos su bulvėmis, tyrės sriubos su bulvėmis, tyrės sriubos su bulvėmis

Kategorijos