Publikavimo data: 2024-03-26
Krevečių ir kreminio sūrio suktinukas
Suktinukai yra tradicinis japoniškas patiekalas, kuris Rusijoje sulaukė didžiulio populiarumo. Taip yra dėl nuostabaus patiekalo skonio ir akivaizdžios naudos. Be to, suktinukai yra labai maistingi. Suktinukai su krevetėmis ir grietinėlės sūriu yra labai švelnūs ir aromatingi. Paruošti tokius suktinukus namuose nebus sunku, jei laikysitės mūsų recepto.
Žingsnis 1
Paruoškite ryžius. Nuplaukite, kol vanduo taps skaidrus. Išvirkite pagal ant pakuotės pateiktus nurodymus.
Žingsnis 2
Paimkite puodą ir užvirinkite vandenį. Į puodą suberkite krevetes ir virkite 2-3 minutes. Kai krevetės atvės, išimkite kiautus.
Žingsnis 3
Išvyniokite kilimėlį priešais save. Padėkite "nori" trumpąja puse į save. Ryžius dėkite 10 cm nuo "nori" apačios. Pirštais šiek tiek sutrinkite ryžius.
Žingsnis 4
Išilgai trumpojo ryžių krašto išdėliokite sūrį, o ant jo - krevetes.
Žingsnis 5
Stipriai susukite ritinį.
Žingsnis 6
Nori kraštus suvilgykite vandeniu. Susukite ritinėlį. Nupjaukite nelygius kraštus. Paruoštą ritinėlį supjaustykite nedidelėmis porcijomis.
Kategorijos