Krevečių ir kreminio sūrio suktinukas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-26

Krevečių ir kreminio sūrio suktinukas

Suktinukai yra tradicinis japoniškas patiekalas, kuris Rusijoje sulaukė didžiulio populiarumo. Taip yra dėl nuostabaus patiekalo skonio ir akivaizdžios naudos. Be to, suktinukai yra labai maistingi. Suktinukai su krevetėmis ir grietinėlės sūriu yra labai švelnūs ir aromatingi. Paruošti tokius suktinukus namuose nebus sunku, jei laikysitės mūsų recepto.
Gaminimo laikas
35 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
226 kcal.
Baltymai
14 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
33 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai, vėžiagyviai, soja
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (3 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Krevečių ir kreminio sūrio suktinukas Žingsnis 1
Paruoškite ryžius. Nuplaukite, kol vanduo taps skaidrus. Išvirkite pagal ant pakuotės pateiktus nurodymus.

Žingsnis 2

Krevečių ir kreminio sūrio suktinukas Žingsnis 2
Paimkite puodą ir užvirinkite vandenį. Į puodą suberkite krevetes ir virkite 2-3 minutes. Kai krevetės atvės, išimkite kiautus.

Žingsnis 3

Krevečių ir kreminio sūrio suktinukas Žingsnis 3
Išvyniokite kilimėlį priešais save. Padėkite "nori" trumpąja puse į save. Ryžius dėkite 10 cm nuo "nori" apačios. Pirštais šiek tiek sutrinkite ryžius.

Žingsnis 4

Krevečių ir kreminio sūrio suktinukas Žingsnis 4
Išilgai trumpojo ryžių krašto išdėliokite sūrį, o ant jo - krevetes.

Žingsnis 5

Krevečių ir kreminio sūrio suktinukas Žingsnis 5
Stipriai susukite ritinį.

Žingsnis 6

Krevečių ir kreminio sūrio suktinukas Žingsnis 6
Nori kraštus suvilgykite vandeniu. Susukite ritinėlį. Nupjaukite nelygius kraštus. Paruoštą ritinėlį supjaustykite nedidelėmis porcijomis.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos