Publikavimo data: 2024-04-06
Kukurūzų grietinėlės sriuba
Kukurūzų grietinėlės sriuba - tai neįprasto, skanaus patiekalo receptas, kurį lengva paruošti ant vandens, pridėjus grietinėlės. Tokią sriubą galima virti ir iš mėsos sultinio. Grietininei sriubai iš kukurūzų geriau imti šviežius kūčiukus. Tačiau jei jų nėra, tiks konservuoti kukurūzai. Rinkdamiesi varpas apžiūrėkite ir šiek tiek suabejokite - šviežių daržovių grūdeliai būna vienodo dydžio ir tvirtai išsidėstę savo vietose. Pati varpa yra šiek tiek minkšta ir tvirta.
Žingsnis 1
Paruoškite kreminę sriubą. Į gilų puodą suberkite grūdus ir įdėkite sviestą. Pašaukite ant vidutinės ugnies. Pagardinkite druska ir pipirais. Maišydami virkite 3-5 minutes, tada supilkite vandenį. Toliau maišykite ir virkite apie 7 minutes ant vidutinės ugnies. Supilkite grietinėlę ir miltus. Kruopščiai išmaišykite. Išplakite mikseriu iki vientisos masės, tada grąžinkite ant ugnies ir užvirinkite.
Kategorijos