Publikavimo data: 2024-01-05
Kumpio ir sūrio koldūnai receptas
Norite pasigaminti sočią vakarienę, kurios pagrindiniai ingredientai būtų bulvės, sūris ir kumpis? Puiku, nes iš jų galite pasigaminti gardžių blynų. Šį garsaus patiekalo variantą labai lengva paruošti. Ir tikrai liksite patenkinti rezultatu - traški sūrio plutelė puikiai papildys bulves, o kumpis suteiks blynams sotumo.
Žingsnis 1
Paruoškite maistą. Nuplaukite ir nulupkite svogūnus ir bulves.
Žingsnis 2
Paruoškite bulvių tešlos pagrindą. Bulves sutarkuokite smulkia tarka, išspauskite sultis ir sudėkite į dubenį.
Žingsnis 3
Sutarkuokite svogūną, kumpį ir sūrį. Smulkiai supjaustykite krapus. Visus ingredientus sutarkuokite ant vidutinio dydžio tarkos. Kad nerėktumėte, kol tarkuojate svogūną, kramtykite kramtomąją gumą.
Žingsnis 4
Į bulves sudėkite tarkuotą svogūną, kumpį, sūrį, kiaušinį, žoleles, miltus, druską ir pipirus. Išmaišykite iki vientisos masės.
Žingsnis 5
Įkaitinkite keptuvę, supilkite augalinį aliejų, tada išdėliokite blynus, kad jie būtų ploni. Kepkite, kol paruduos, maždaug po 2-3 minutes iš kiekvienos pusės.
Žingsnis 6
Paruoštus blynus dėkite į lėkštę ir patiekite su grietine bei žolelėmis. Gero apetito!
Žingsnis 7
Kad patiekalas atrodytų estetiškai, blynelius ant viršaus pabarstykite spalvotais prieskoniais, pvz., paprika. Ir patiekite grietinės ar kitokio padažo puodelyje.
Kategorijos