Kvapnūs obuolių ir sultenių blyneliai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Kvapnūs obuolių ir sultenių blyneliai

Obuolių ir sultenių draniki priklauso naminiams desertams, kuriuos gamindavo mūsų močiutės ir mamos. Jie kvepia prinokusiais vaisiais ir vynuogėmis, žolelių arbata, prie kurios buvo patiekiami. Kartu jų gamyboje nėra nieko sudėtingo, produktų rinkinys gana priimtinas kainų atžvilgiu. Jei norisi, net ir vyresni šeimos vaikai gali įvaldyti tokį patiekalą ir pradžiuginti vyresniuosius savo kulinariniu šedevru.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
45 min.
Kalorijos
229 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
29 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.78/5 (18 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kvapnūs obuolių ir sultenių blyneliai Žingsnis 1
Obuolius sutarkuokite tarka. Supilkite į juos cukrų, druską ir manų kruopas. Palaukite, kol manų kruopos šiek tiek išbrinks, ir suberkite miltus.

Žingsnis 2

Kvapnūs obuolių ir sultenių blyneliai Žingsnis 2
Į obuolius įmaišykite vanilę, rūgštynes ir kiaušinį. Viską sumaišykite. Kepkite įkaitintame augaliniame aliejuje, kol taps auksinės spalvos.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos