Lagmanas katile pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-08

Lagmanas katile

Lagmano katilas namuose. Pagal klasikinį receptą makaronai ruošiami savarankiškai, tačiau, norint sutaupyti laiko, lagmanui skirtų makaronų galima nusipirkti parduotuvėje. Jautiena turėtų būti šviežia, bulvės - vidutinio dydžio be defektų. Lagmanas katile - tai pasakojimas apie paprastą ir nepaprastai skanų patiekalą, kurį galite paruošti namuose artimiesiems ir svečiams. Paruoškite vakarienę naudodamiesi žingsnis po žingsnio pateiktu receptu.
Gaminimo laikas
120 min.
Laikas virtuvėje
80 min.
Kalorijos
48 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
1 g
Angliavandeniai
5 g
Alergenai: Grūdai, kuriuose yra glitimo, salierai
Sunkumas: 4/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.1/5 (10 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Lagmanas katile Žingsnis 1
Apkepkite jautieną. Pastatykite katilą ant kaitlentės, supilkite aliejų, suberkite zirą ir Sičuano pipirus ir kepkite 1 minutę. Sudėkite jautieną į katilą ir 3 minutes kepkite ant didelės ugnies.

Žingsnis 2

Lagmanas katile Žingsnis 2
Apkepkite daržoves. Į katilą su jautiena sudėkite smulkintą svogūną ir ant didelės ugnies kepkite 2 minutes. Sudėkite morkas ir kepkite dar 2 minutes. Tada sudėkite bulves, sumažinkite kaitrą iki vidutinės ir kepkite 3 minutes. Nepamirškite pamaišyti. Pagal skonį pagardinkite druska. Sudėkite baklažanus, pupeles, pomidorus ir pomidorų pastą. Gerai išmaišykite. Sumažinkite kaitrą iki mažos ir nuolat maišydami kepkite 5 minutes. Tada suberkite prieskonius: maltus juoduosius pipirus, saldžiąją papriką, cinamoną ir aitriąsias paprikas. Sudėkite česnaką ir išmaišykite. Tada į katilą sudėkite raudonąją papriką ir salierą. Viską gerai išmaišykite ir ant mažos ugnies kepkite 2 minutes.

Žingsnis 3

Lagmanas katile Žingsnis 3
Užgesinkite katilo turinį. Įpilkite litrą vandens ir sumažinkite kaitrą. Uždenkite dangčiu ir ant silpnos ugnies virkite 30 minučių. Tada išjunkite kaitrą.

Žingsnis 4

Lagmanas katile Žingsnis 4
Išvirkite makaronus laghmanui. Kol lagmanas troškinasi, išvirkite makaronus. Į puodą įpilkite 2 litrus vandens, įberkite druskos ir pastatykite ant ugnies. Užvirinkite vandenį ir sudėkite į puodą lagmano makaronus. Virkite, kol išvirs. Sudėkite makaronus ant durtuvo ir leiskite nusausinti. Išvirusius makaronus sudėkite į lėkštę ir užpilkite juos lagmanu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos