Publikavimo data: 2024-06-09
Lašišos ir daržovių "laiveliai"
Šis patiekalas toks skanus, originalus ir gražus, kad taps numeriu vienas ant bet kurio šventinio stalo. Švelnios lašišos gabalėliai, sumaišyti su grietinės padažu, padengti labai skania traškia sūrio plutele ir vyšniniais pomidorais, paverčia šį patiekalą kulinariniu šedevru. Kad šis patiekalas būtų tobulas, rinkitės filė be kaulų.
Žingsnis 1
Paruoštus lašišos gabalėlius pasūdykite, papipirinkite ir apšlakstykite citrina. Išplakite du kiaušinius su grietine, įmaišykite tarkuoto sūrio, smulkiai supjaustytų krapų ir druskos pagal skonį. Užpilkite šį padažą ant lašišos gabalėlių ir gerai išmaišykite.
Žingsnis 2
Atsargiai sudėkite žuvį į paruoštus pergamento "laivelius". Perpjaukite vyšninius pomidorus per pusę ir sudėkite juos ant viršaus. Kepkite patiekalą iki 200 °C įkaitintoje orkaitėje 25 minutes.
Kategorijos