Lašišos kepsniai su kreminiu grybų padažu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Lašišos kepsniai su kreminiu grybų padažu

Lašišos kepsniai grietinėlės padaže - vienas populiariausių jūros gėrybių restoranų patiekalų. Grietinėlė receptui suteikia švelnią tekstūrą, dėl kurios grybai ir lašiša tampa labai pikantiški. Kepsnelių receptas yra labai paprastas ir nereikalauja daug pastangų. Svarbu pirkti kokybišką ir šviežią žuvį, nes patiekalo skonis priklauso tik nuo jos.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
136 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.4/5 (10 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Lašišos kepsniai su kreminiu grybų padažu Žingsnis 1
Paruoškite padažą kepsniams. Įkaitinkite keptuvę, supilkite augalinį aliejų, sudėkite svogūnus ir kepkite 2-3 min. ant vidutinės ugnies. Tada sudėkite grybus ir kepkite 7-10 minučių. Po to į grybus supilkite grietinėlę, įberkite druskos ir uždenkite dangčiu. Padažą virkite 5 minutes ant vidutinės ugnies. Po to leiskite jam atvėsti apie 15 minučių.

Žingsnis 2

Lašišos kepsniai su kreminiu grybų padažu Žingsnis 2
Išimkite marinuotą lašišą iš šaldytuvo, atsargiai sudėkite vieną šalia kito ant folija išklotos kepimo skardos, apšlakstykite aliejumi ir kepkite orkaitėje 25-30 minučių, kol iškeps. Lašišos kepsnius patiekite su grybais ir padažu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos