Lašišos kepsniai su šparaginėmis pupelėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-22

Lašišos kepsniai su šparaginėmis pupelėmis

Lašišos kepsneliai su šparaginėmis pupelėmis - puikus pasirinkimas mažai kalorijų turinčiam, lengvam, šventiniam patiekalui. Apskritai lašiša yra sveika ir nepaprastai skani žuvis. Kepta su morkomis, svogūnais ir šparaginėmis pupelėmis, žuvis dosniai suteikia šioms daržovėms geriausius skonius, o pati paskaninta sultingomis, saldžiomis pomidorų skiltelėmis ir kvepiančiomis citrusinėmis citrinomis.
Gaminimo laikas
90 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
73 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.92/5 (24 bal.)

Žingsnis 1

Lašišos kepsniai su šparaginėmis pupelėmis Žingsnis 1
Nedideliame inde sumaišykite citrinos sultis, druską, pipirus ir truputį alyvuogių aliejaus, aptepkite juo kepsnius, uždenkite folija ir valandai padėkite į šaldytuvą marinuotis. Per tą laiką paruoškite daržoves.

Žingsnis 2

Lašišos kepsniai su šparaginėmis pupelėmis Žingsnis 2
Morkas, svogūnus, pomidorus ir citriną supjaustykite žiedais. Paruoštą kepimo skardą patepkite alyvuogių aliejumi ir sudėkite ant jos šparagines pupeles, svogūnų ir morkų žiedus.

Žingsnis 3

Lašišos kepsniai su šparaginėmis pupelėmis Žingsnis 3
Ant viršaus sudėkite marinuotus lašišos kepsnius, ant jų išdėliokite pomidorų ir citrinų žiedus. Įkaitinkite orkaitę iki 200 °C ir kepkite patiekalą 20 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, kepti maisto produktai, paprastas, yra bendrų alergenų, pietūs, pietūs, vakarienė, sezonas žalumynų, sezonas česnakų, kepsniai, žuvies kepsniai, receptų knyga, lašišos kepsniai, raudonos žuvies kepsniai

Kategorijos