Lašišos kepsniai su šparaginėmis pupelėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-22

Lašišos kepsniai su šparaginėmis pupelėmis

Lašišos kepsneliai su šparaginėmis pupelėmis - puikus pasirinkimas mažai kalorijų turinčiam, lengvam, šventiniam patiekalui. Apskritai lašiša yra sveika ir nepaprastai skani žuvis. Kepta su morkomis, svogūnais ir šparaginėmis pupelėmis, žuvis dosniai suteikia šioms daržovėms geriausius skonius, o pati paskaninta sultingomis, saldžiomis pomidorų skiltelėmis ir kvepiančiomis citrusinėmis citrinomis.
Gaminimo laikas
90 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
73 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.92/5 (24 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Lašišos kepsniai su šparaginėmis pupelėmis Žingsnis 1
Nedideliame inde sumaišykite citrinos sultis, druską, pipirus ir truputį alyvuogių aliejaus, aptepkite juo kepsnius, uždenkite folija ir valandai padėkite į šaldytuvą marinuotis. Per tą laiką paruoškite daržoves.

Žingsnis 2

Lašišos kepsniai su šparaginėmis pupelėmis Žingsnis 2
Morkas, svogūnus, pomidorus ir citriną supjaustykite žiedais. Paruoštą kepimo skardą patepkite alyvuogių aliejumi ir sudėkite ant jos šparagines pupeles, svogūnų ir morkų žiedus.

Žingsnis 3

Lašišos kepsniai su šparaginėmis pupelėmis Žingsnis 3
Ant viršaus sudėkite marinuotus lašišos kepsnius, ant jų išdėliokite pomidorų ir citrinų žiedus. Įkaitinkite orkaitę iki 200 °C ir kepkite patiekalą 20 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos