Publikavimo data: 2024-09-22
Lašišos kepsniai su šparaginėmis pupelėmis
Lašišos kepsneliai su šparaginėmis pupelėmis - puikus pasirinkimas mažai kalorijų turinčiam, lengvam, šventiniam patiekalui. Apskritai lašiša yra sveika ir nepaprastai skani žuvis. Kepta su morkomis, svogūnais ir šparaginėmis pupelėmis, žuvis dosniai suteikia šioms daržovėms geriausius skonius, o pati paskaninta sultingomis, saldžiomis pomidorų skiltelėmis ir kvepiančiomis citrusinėmis citrinomis.
Žingsnis 1
Nedideliame inde sumaišykite citrinos sultis, druską, pipirus ir truputį alyvuogių aliejaus, aptepkite juo kepsnius, uždenkite folija ir valandai padėkite į šaldytuvą marinuotis. Per tą laiką paruoškite daržoves.
Žingsnis 2
Morkas, svogūnus, pomidorus ir citriną supjaustykite žiedais. Paruoštą kepimo skardą patepkite alyvuogių aliejumi ir sudėkite ant jos šparagines pupeles, svogūnų ir morkų žiedus.
Žingsnis 3
Ant viršaus sudėkite marinuotus lašišos kepsnius, ant jų išdėliokite pomidorų ir citrinų žiedus. Įkaitinkite orkaitę iki 200 °C ir kepkite patiekalą 20 minučių.
Kategorijos