Publikavimo data: 2024-06-08
Lašišos kepsnys daugiafunkcinėje keptuvėje
Daugiafunkcinėje viryklėje gaminami patiekalai dažnai yra daug sveikesni nei tie, kurie gaminami ant viryklės. Taip gaminant reikia mažiau aliejaus, riebalų, prieskonių ir druskos, o maistas įkaista tolygiau. Prietaisas patogus tuo, kad vienu metu galite gaminti ir garnyrą, ir pagrindinį patiekalą. Pavyzdžiui, ruoškite lašišos kepsnį multicooker įrenginyje su virtomis bulvėmis. Kad kepant žuvies sultys nepatektų į bulves, kepsnius reikėtų suvynioti į foliją. Taip žuvis taip pat išlaikys sultingumą.
Žingsnis 1
Paruoškite kepsnius. Įtrinkite lašišos paviršių druskos, pipirų ir žuvies prieskonių mišiniu. Išspauskite pusės citrinos sultis ir užpilkite jas ant gabalėlių. Kiekvieną kepsnį sandariai suvyniokite į foliją.
Žingsnis 2
Siųskite maistą gaminti. Bulvių kubelius sudėkite į multicookerio dubenį, užpilkite vandeniu ir šiek tiek pasūdykite. Skystis turi šiek tiek apsemti daržoves. Ant viršaus uždėkite garintuvą ir sudėkite žuvies kepsnelius. Uždarykite prietaiso dangtį, nustatykite režimą "Garai" ir laikmatį 35 minutėms.
Kategorijos