Lašišos kepsnys daugiafunkcinėje keptuvėje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Lašišos kepsnys daugiafunkcinėje keptuvėje

Daugiafunkcinėje viryklėje gaminami patiekalai dažnai yra daug sveikesni nei tie, kurie gaminami ant viryklės. Taip gaminant reikia mažiau aliejaus, riebalų, prieskonių ir druskos, o maistas įkaista tolygiau. Prietaisas patogus tuo, kad vienu metu galite gaminti ir garnyrą, ir pagrindinį patiekalą. Pavyzdžiui, ruoškite lašišos kepsnį multicooker įrenginyje su virtomis bulvėmis. Kad kepant žuvies sultys nepatektų į bulves, kepsnius reikėtų suvynioti į foliją. Taip žuvis taip pat išlaikys sultingumą.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
100 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
8 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.25/5 (20 bal.)

Žingsnis 1

Lašišos kepsnys daugiafunkcinėje keptuvėje Žingsnis 1
Paruoškite kepsnius. Įtrinkite lašišos paviršių druskos, pipirų ir žuvies prieskonių mišiniu. Išspauskite pusės citrinos sultis ir užpilkite jas ant gabalėlių. Kiekvieną kepsnį sandariai suvyniokite į foliją.

Žingsnis 2

Lašišos kepsnys daugiafunkcinėje keptuvėje Žingsnis 2
Siųskite maistą gaminti. Bulvių kubelius sudėkite į multicookerio dubenį, užpilkite vandeniu ir šiek tiek pasūdykite. Skystis turi šiek tiek apsemti daržoves. Ant viršaus uždėkite garintuvą ir sudėkite žuvies kepsnelius. Uždarykite prietaiso dangtį, nustatykite režimą "Garai" ir laikmatį 35 minutėms.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, kepti maisto produktai, paprastas, yra bendrų alergenų, pietūs, pietūs, vakarienė, sezonas žalumynų, sezonas česnakų, kepsniai, žuvies kepsniai, receptų knyga, lašišos kepsniai, raudonos žuvies kepsniai

Kategorijos