Publikavimo data: 2024-06-08
Lašišos kepsnys folijoje
Nors lašiša laikoma riebia žuvimi, joje yra mažai kalorijų. 100 g žuvies yra tik 206 kcal. Mitybos specialistai pataria lašišos mėsą įtraukti į valgiaraštį tiems, kurie laikosi dietos. Be to, mokslininkai įrodė, kad šios rūšies žuvis normalizuoja cholesterolio kiekį kraujyje ir padeda sumažinti kraujospūdį. Lašišos kepsnys folijoje yra ne tik naudingas, bet ir labai skanus patiekalas. Dėl šio būdo žuvis kepama savo sultyse ir jai nereikia daug aliejaus.
Žingsnis 1
Paruoškite lašišą kepti. Kiekvieną žuvies gabalėlį kruopščiai įtrinkite druska ir žolelėmis. Ant kiekvieno kepsnio uždėkite po dvi citrinos skilteles.
Žingsnis 2
Kepkite kepsnius orkaitėje. Kiekvieną kepsnį suvyniokite į maistinę foliją, galite padaryti du sluoksnius. Dėkite ant kepimo skardos ir kepkite 15-20 minučių.
Kategorijos