Publikavimo data: 2024-06-22
Lašišos kepsnys grietinėlėje
Lašišos kepsnys yra labai sultingas ir švelnus patiekalas. Jį papildžius grietinėle, sojų padažu, majonezu, grietine ir česnaku, galima išgauti neįtikėtiną skonį ir padaryti žuvį dar švelnesnę ir minkštesnę, tačiau neužgožti jos skonio, o tik jį papildyti. Tinka įvairioms progoms - nuo pobūvio iki romantiškos vakarienės.
Žingsnis 1
Giliame dubenyje sumaišykite grietinę, majonezą, česnaką, grietinėlę, prieskonius ir sojų padažą. Viską išmaišykite iki vientisos masės.
Žingsnis 2
Apšlakstykite kepsnius citrinos sultimis ir padažu. Dėkite į šaldytuvą pusvalandžiui.
Žingsnis 3
Į kepimo indą arba kepimo skardą įdėkite pergamentinio popieriaus. Ant jo sudėkite kepsnius. Kepkite 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 15 minučių.
Kategorijos