Lašišos kepsnys grietinėlėje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-22

Lašišos kepsnys grietinėlėje

Lašišos kepsnys yra labai sultingas ir švelnus patiekalas. Jį papildžius grietinėle, sojų padažu, majonezu, grietine ir česnaku, galima išgauti neįtikėtiną skonį ir padaryti žuvį dar švelnesnę ir minkštesnę, tačiau neužgožti jos skonio, o tik jį papildyti. Tinka įvairioms progoms - nuo pobūvio iki romantiškos vakarienės.
Gaminimo laikas
65 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
175 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.38/5 (8 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Lašišos kepsnys grietinėlėje Žingsnis 1
Giliame dubenyje sumaišykite grietinę, majonezą, česnaką, grietinėlę, prieskonius ir sojų padažą. Viską išmaišykite iki vientisos masės.

Žingsnis 2

Lašišos kepsnys grietinėlėje Žingsnis 2
Apšlakstykite kepsnius citrinos sultimis ir padažu. Dėkite į šaldytuvą pusvalandžiui.

Žingsnis 3

Lašišos kepsnys grietinėlėje Žingsnis 3
Į kepimo indą arba kepimo skardą įdėkite pergamentinio popieriaus. Ant jo sudėkite kepsnius. Kepkite 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 15 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos