Publikavimo data: 2025-08-17
Lašišos kepsnys keptuvėje.
Lašišos kepsnys keptuvėje - egzotiškas ir skanus patiekalas, kurį galite paruošti vakarienei ir taip nustebinti savo antrąją pusę, jis puikiai dera su taure sauso baltojo vyno. Taip ruošiant lašiša tampa minkšta ir įsigeria į padažo skonį.
Žingsnis 1
Įtrinkite kepsnius druska. Apšlakstykite žuvį alyvuogių aliejumi ir šviežiai spaustomis citrinos sultimis. Nulupkite nuo paprikų sėklas ir nedidelę jų dalį supjaustykite peiliu. Sudėkite paprikas ant žuvies. Uždenkite indą dangčiu ir 40 minučių padėkite į šaldytuvą. Tada žuvį sudėkite ant įkaitintos keptuvės. Kepkite kepsnį po 5 minutes iš kiekvienos pusės. Nuo žuvies likusiose sultyse pakaitinkite špinatus, kol suminkštės.
Žingsnis 2
Užvirinkite grietinėlę ir ant vidutinės ugnies virkite 7 minutes. Pabaigoje sudėkite ikrus ir išmaišykite.
Kategorijos