Lašišos kepsnys keptuvėje. pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Lašišos kepsnys keptuvėje.

Lašišos kepsnys keptuvėje - egzotiškas ir skanus patiekalas, kurį galite paruošti vakarienei ir taip nustebinti savo antrąją pusę, jis puikiai dera su taure sauso baltojo vyno. Taip ruošiant lašiša tampa minkšta ir įsigeria į padažo skonį.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
45 min.
Kalorijos
189 kcal.
Baltymai
16 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.38/5 (16 bal.)

Žingsnis 1

Lašišos kepsnys keptuvėje. Žingsnis 1
Įtrinkite kepsnius druska. Apšlakstykite žuvį alyvuogių aliejumi ir šviežiai spaustomis citrinos sultimis. Nulupkite nuo paprikų sėklas ir nedidelę jų dalį supjaustykite peiliu. Sudėkite paprikas ant žuvies. Uždenkite indą dangčiu ir 40 minučių padėkite į šaldytuvą. Tada žuvį sudėkite ant įkaitintos keptuvės. Kepkite kepsnį po 5 minutes iš kiekvienos pusės. Nuo žuvies likusiose sultyse pakaitinkite špinatus, kol suminkštės.

Žingsnis 2

Lašišos kepsnys keptuvėje. Žingsnis 2
Užvirinkite grietinėlę ir ant vidutinės ugnies virkite 7 minutes. Pabaigoje sudėkite ikrus ir išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, kepti maisto produktai, paprastas, yra bendrų alergenų, pietūs, pietūs, vakarienė, sezonas žalumynų, sezonas česnakų, kepsniai, žuvies kepsniai, receptų knyga, lašišos kepsniai, raudonos žuvies kepsniai

Kategorijos