Lašišos kepsnys orkaitėje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Lašišos kepsnys orkaitėje

Orkaitėje kepta lašiša būna neįtikėtinai minkšta, sultinga, apetitą žadinanti, soti ir labai švelni. Raudona žuvis turi daug naudingų savybių, yra ryškaus ir sodraus skonio, puikiai dera su įvairiomis daržovėmis. Į marinatą galite įpilti vieną arbatinį šaukštelį šaltalankių aliejaus - tada lašiša taps ryškesnė, įgaus lengvą šaltalankių skonį. Kepsniams tinka druska su maltais jūros dumbliais arba dumbliais. Ji suteiks žuviai lengvą jūros kvapą.
Gaminimo laikas
80 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
130 kcal.
Baltymai
16 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.33/5 (9 bal.)

Žingsnis 1

Lašišos kepsnys orkaitėje Žingsnis 1
Marinuokite lašišos kepsnius. Dubenyje sumaišykite svogūną, česnaką, druską, pipirus, šaltalankių aliejų ir augalinį aliejų. Šiuo mišiniu aptepkite žuvį ir palikite 30 minučių.

Žingsnis 2

Lašišos kepsnys orkaitėje Žingsnis 2
Iškepkite kepsnius. Perkelkite lašišos kepsnius į kepimo indą, pašaukite į 180 laipsnių pagal Celsijų įkaitintą orkaitę ir kepkite 30 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, kepti maisto produktai, paprastas, yra bendrų alergenų, pietūs, pietūs, vakarienė, sezonas žalumynų, sezonas česnakų, kepsniai, žuvies kepsniai, receptų knyga, lašišos kepsniai, raudonos žuvies kepsniai

Kategorijos