Lašišos kepsnys saldžiame aitriųjų paprikų padaže pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-23

Lašišos kepsnys saldžiame aitriųjų paprikų padaže

Tobulas raudonosios žuvies kepsnys gali būti laikomas meno kūriniu. Šiuo atveju apetitas gali būti sužadintas vos jį pamačius. Populiariausia žuvis kepsniams yra lašiša. Šį delikatesą labai sunku sugadinti ruošiant, nes jis skanus net žalias. Vienas iš variantų patiekti ant šventinio stalo bus lašišos kepsnys "Saldžiųjų aitriųjų paprikų" padaže.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
228 kcal.
Baltymai
14 g
Riebalai
16 g
Angliavandeniai
4 g
Alergenai: Maisto priedai, Žuvys
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.08/5 (36 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Lašišos kepsnys saldžiame aitriųjų paprikų padaže Žingsnis 1
Abi lašišos puses nusausinkite popieriniais rankšluosčiais ir pagal skonį pasūdykite.

Žingsnis 2

Lašišos kepsnys saldžiame aitriųjų paprikų padaže Žingsnis 2
Įkaitinkite keptuvę ir kepkite kepsnį po 3-4 minutes iš abiejų pusių.

Žingsnis 3

Lašišos kepsnys saldžiame aitriųjų paprikų padaže Žingsnis 3
Supilkite padažą ant kepsnio ir baigkite kepti.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos