Publikavimo data: 2024-03-23
Lašišos kepsnys saldžiame aitriųjų paprikų padaže
Tobulas raudonosios žuvies kepsnys gali būti laikomas meno kūriniu. Šiuo atveju apetitas gali būti sužadintas vos jį pamačius. Populiariausia žuvis kepsniams yra lašiša. Šį delikatesą labai sunku sugadinti ruošiant, nes jis skanus net žalias. Vienas iš variantų patiekti ant šventinio stalo bus lašišos kepsnys "Saldžiųjų aitriųjų paprikų" padaže.
Žingsnis 1
Abi lašišos puses nusausinkite popieriniais rankšluosčiais ir pagal skonį pasūdykite.
Žingsnis 2
Įkaitinkite keptuvę ir kepkite kepsnį po 3-4 minutes iš abiejų pusių.
Žingsnis 3
Supilkite padažą ant kepsnio ir baigkite kepti.
Kategorijos