Lašišos kepsnys saldžiame aitriųjų paprikų padaže pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-28

Lašišos kepsnys saldžiame aitriųjų paprikų padaže

Raudonoji žuvis yra labai naudingas ir svarbus produktas žmogaus sveikatai. Joje gausu ne tik lengvai virškinamų baltymų ir sveikųjų riebalų, bet ir daug B, A, E, PP, C, D, H grupės vitaminų, mikro- ir makroelementų (kalio, jodo, fosforo, kalcio, natrio, chromo, magnio ir kt.). Lašišos kepsnys keptuvėje - puikus sprendimas tiek šeimos vakarienei, tiek šventiniam stalui. Tai ne tik naudinga ir skanu, bet ir greita bei paprasta!
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
103 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
9 g
Alergenai: Glitimo turintys grūdai, Maisto priedai, Žuvis, Sojos
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.9/5 (10 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Lašišos kepsnys saldžiame aitriųjų paprikų padaže Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite svogūną ir imbierą.

Žingsnis 2

Lašišos kepsnys saldžiame aitriųjų paprikų padaže Žingsnis 2
Aitriąją papriką supjaustykite žiedais.

Žingsnis 3

Lašišos kepsnys saldžiame aitriųjų paprikų padaže Žingsnis 3
Įkaitinkite gilią keptuvę, supilkite sojų padažą ir saldžiųjų aitriųjų paprikų padažą, sudėkite smulkintą svogūną, imbierą ir prieskonius.

Žingsnis 4

Lašišos kepsnys saldžiame aitriųjų paprikų padaže Žingsnis 4
Palikite padažo mišinį keptuvėje pašilti, bet neleiskite jam užvirti. Į keptuvę sudėkite lašišos kepsnį ir kepkite 3-4 minutes.

Žingsnis 5

Lašišos kepsnys saldžiame aitriųjų paprikų padaže Žingsnis 5
Apverskite kepsnį į kitą pusę ir kepkite dar 3-4 minutes, kol atsiras būdinga plutelė. Žuvis paruošta!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos