Publikavimo data: 2024-03-28
Lašišos kepsnys saldžiame aitriųjų paprikų padaže
Raudonoji žuvis yra labai naudingas ir svarbus produktas žmogaus sveikatai. Joje gausu ne tik lengvai virškinamų baltymų ir sveikųjų riebalų, bet ir daug B, A, E, PP, C, D, H grupės vitaminų, mikro- ir makroelementų (kalio, jodo, fosforo, kalcio, natrio, chromo, magnio ir kt.). Lašišos kepsnys keptuvėje - puikus sprendimas tiek šeimos vakarienei, tiek šventiniam stalui. Tai ne tik naudinga ir skanu, bet ir greita bei paprasta!
Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite svogūną ir imbierą.
Žingsnis 2
Aitriąją papriką supjaustykite žiedais.
Žingsnis 3
Įkaitinkite gilią keptuvę, supilkite sojų padažą ir saldžiųjų aitriųjų paprikų padažą, sudėkite smulkintą svogūną, imbierą ir prieskonius.
Žingsnis 4
Palikite padažo mišinį keptuvėje pašilti, bet neleiskite jam užvirti. Į keptuvę sudėkite lašišos kepsnį ir kepkite 3-4 minutes.
Žingsnis 5
Apverskite kepsnį į kitą pusę ir kepkite dar 3-4 minutes, kol atsiras būdinga plutelė. Žuvis paruošta!
Kategorijos