Lašišos kepsnys su grikiais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Lašišos kepsnys su grikiais

Puikiai keptas raudonosios žuvies kepsnys gali būti laikomas meno kūriniu. Šiuo atveju apetitas gali būti sužadintas vos jį pamačius. Viena populiariausių žuvų kepsniams yra lašiša. Šį delikatesą labai sunku sugadinti kepant, nes jis skanus net ir žalias. Lašišos kepsnį galima kepti orkaitėje arba kepti keptuvėje, kaip šiame recepte. Patiekdami žuvį papildykite grikiais. Toks patiekalas bus geras pasirinkimas vakarienei.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
128 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
9 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.21/5 (19 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Lašišos kepsnys su grikiais Žingsnis 1
Lašišos kepsnius iš abiejų pusių pagal skonį pasūdykite ir papipirinkite ir kepkite keptuvėje su augaliniu aliejumi ant didelės ugnies.

Žingsnis 2

Lašišos kepsnys su grikiais Žingsnis 2
Grikius nuplaukite, sudėkite į puodą ir užpilkite vandeniu. Pagal skonį pasūdykite ir, užvirus, 15-20 min. virkite ant silpnos ugnies.

Žingsnis 3

Lašišos kepsnys su grikiais Žingsnis 3
Grikius su lašišos kepsniu patiekite iš karto po to, kai jie iškepa. Patiekalą pabaigai pagardinkite citrinos griežinėliu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos