Lašišos kepsnys su imbieru orkaitėje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Lašišos kepsnys su imbieru orkaitėje

Lašiša yra viena vertingiausių komercinių jūros žuvų. Ji neabejotinai pirmauja tarp žuvų patiekalų šiuolaikinėje Europos virtuvėje. Ją taip pat mėgsta šiuolaikinės namų šeimininkės. Ši raudona žuvis yra labai skani. Lašiša nėra pats biudžetiškiausias jūros žuvies variantas, tačiau pagal sudėtį ji yra tikras lobis. Mūsų pateiktas kepsnio gaminimo receptas leis jums papuošti savo racioną lengvu ir itin sveiku žuvies patiekalu.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
181 kcal.
Baltymai
20 g
Riebalai
11 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (24 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Lašišos kepsnys su imbieru orkaitėje Žingsnis 1
Paruoštą žuvį supjaustykite 2 cm storio kepsniais. Sumaišykite druską ir prieskonius ir gausiai pabarstykite iš visų pusių. Rankomis kruopščiai įtrinkite juos į kepsnių paviršių. Apšlakstykite saulėgrąžų aliejumi. Palikite 10 minučių vėsioje vietoje, kad žuvis pasimarinuotų.

Žingsnis 2

Lašišos kepsnys su imbieru orkaitėje Žingsnis 2
Kepimo skardą išklokite kepimo pergamentu. Sudėkite marinuotus kepsnius pjūviu žemyn. Dėkite į įkaitintą iki 180 °C temperatūros orkaitę ir kepkite 30 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos