Publikavimo data: 2025-08-17
Lašišos kepsnys su keptomis bulvėmis su citrinų ir česnakų padažu
Lašišos kepsnys su keptomis bulvėmis su citrinų ir česnakų padažu puikiai tinka vakarienei. Ją paruošti greitai ir lengvai.
Žingsnis 1
Paruoškite ingredientus.
Žingsnis 2
Supjaustykite bulves.
Žingsnis 3
Kelias minutes marinuokite bulves rankovėje su druska, maltais juodaisiais pipirais, paprikomis, raudonaisiais pipirais, smulkintais česnakais ir augaliniu aliejumi. Pašaukite į orkaitę 30 minučių, 180 laipsnių Celsijaus temperatūroje.
Žingsnis 4
Puode išmaišykite kiaušinio trynį ir citrinos sultis (1 valgomasis šaukštas), supilkite vandenį, garstyčių sėklas, dar kartą išmaišykite, pastatykite ant viryklės ir maišydami užvirinkite. Supilkite baltąjį sausą vyną, įberkite druskos, maltų juodųjų pipirų, cukraus ir maišydami kelias minutes garinkite vyną. Supilkite grietinėlę ir maišydami virkite kelias minutes.
Žingsnis 5
Pakepinkite susmulkintą česnaką ir žoleles. Supilkite grietinėlę, įberkite druskos, maltų pipirų ir maišydami virkite kelias minutes.
Žingsnis 6
Kelias minutes marinuokite žuvies kepsnį su druska ir pipirais.
Žingsnis 7
Kepkite žuvį iš abiejų pusių, kol iškeps.
Kategorijos