Publikavimo data: 2025-08-17
Lašišos kepsnys su pomidorais ir citrinos sultimis
Laikausi dietos, todėl dabar sugalvoju receptus, kuriuose yra kuo mažiau kalorijų, bet kartu patiekalas turi būti skanus ir sotus. Pagal šį receptą lašiša labai skani, išmirkyta sultyse, minkšta ir švelni.
Žingsnis 1
Kepimo skardą patepkite trupučiu aliejaus, uždenkite folija, kurios kraštus apvyniokite atsargomis, kad vėliau galėtumėte suvynioti žuvį.
Žingsnis 2
Pomidorus supjaustykite plonais griežinėliais ir sudėkite ant folijos kaip pirmąjį sluoksnį.
Žingsnis 3
Nuplautą lašišą sudėkite ant pomidorų.
Žingsnis 4
Plonais griežinėliais supjaustykite citriną ir uždėkite ant lašišos šonų. Apšlakstykite žuvį citrinos sultimis. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais.
Žingsnis 5
Lašišą atsargiai suvyniokite į foliją, kad kepant neišsiskirtų sultys.
Žingsnis 6
Įkaitinkite orkaitę iki 180˚C ir 35 minutėms įdėkite lašišą kepti. Sumažinkite kaitrą ir palikite žuvį dar 10-15 minučių troškintis orkaitėje.
Kategorijos