Lašišos kepsnys su pomidorais ir citrinos sultimis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Lašišos kepsnys su pomidorais ir citrinos sultimis

Laikausi dietos, todėl dabar sugalvoju receptus, kuriuose yra kuo mažiau kalorijų, bet kartu patiekalas turi būti skanus ir sotus. Pagal šį receptą lašiša labai skani, išmirkyta sultyse, minkšta ir švelni.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
35 min.
Kalorijos
85 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.73/5 (11 bal.)

Žingsnis 1

Lašišos kepsnys su pomidorais ir citrinos sultimis Žingsnis 1
Kepimo skardą patepkite trupučiu aliejaus, uždenkite folija, kurios kraštus apvyniokite atsargomis, kad vėliau galėtumėte suvynioti žuvį.

Žingsnis 2

Lašišos kepsnys su pomidorais ir citrinos sultimis Žingsnis 2
Pomidorus supjaustykite plonais griežinėliais ir sudėkite ant folijos kaip pirmąjį sluoksnį.

Žingsnis 3

Lašišos kepsnys su pomidorais ir citrinos sultimis Žingsnis 3
Nuplautą lašišą sudėkite ant pomidorų.

Žingsnis 4

Plonais griežinėliais supjaustykite citriną ir uždėkite ant lašišos šonų. Apšlakstykite žuvį citrinos sultimis. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais.

Žingsnis 5

Lašišos kepsnys su pomidorais ir citrinos sultimis Žingsnis 5
Lašišą atsargiai suvyniokite į foliją, kad kepant neišsiskirtų sultys.

Žingsnis 6

Lašišos kepsnys su pomidorais ir citrinos sultimis Žingsnis 6
Įkaitinkite orkaitę iki 180˚C ir 35 minutėms įdėkite lašišą kepti. Sumažinkite kaitrą ir palikite žuvį dar 10-15 minučių troškintis orkaitėje.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, kepti maisto produktai, paprastas, yra bendrų alergenų, pietūs, pietūs, vakarienė, sezonas žalumynų, sezonas česnakų, kepsniai, žuvies kepsniai, receptų knyga, lašišos kepsniai, raudonos žuvies kepsniai

Kategorijos