Publikavimo data: 2024-06-09
Lašišos kepsnys su prieskoniais keptuvėje
Kaip žinote, lašišos mėsoje gausu naudingų medžiagų, pavyzdžiui, vitaminų A ir B, kurie padeda pagerinti bendrą odos būklę. Taip pat verta paminėti, kad plaukų augimą skatina vitaminas D, kurio žuvyje taip pat yra daug. Be to, jūros gyvių mėsoje yra riebalų rūgščių, kurios padeda mažinti cholesterolio kiekį.
Žingsnis 1
Apšlakstykite žuvį alyvuogių aliejumi, pagardinkite druska ir apšlakstykite citrinos sultimis. Palikite kepsnį marinuotis 10 minučių.
Žingsnis 2
Kepkite kepsnį ant sausos įkaitintos keptuvės, po 4 minučių apverskite. Sudėkite sviestą ir kepkite dar 4 minutes.
Kategorijos