Lašišos kepsnys su prieskoniais keptuvėje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Lašišos kepsnys su prieskoniais keptuvėje

Kaip žinote, lašišos mėsoje gausu naudingų medžiagų, pavyzdžiui, vitaminų A ir B, kurie padeda pagerinti bendrą odos būklę. Taip pat verta paminėti, kad plaukų augimą skatina vitaminas D, kurio žuvyje taip pat yra daug. Be to, jūros gyvių mėsoje yra riebalų rūgščių, kurios padeda mažinti cholesterolio kiekį.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
174 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
15 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (10 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Lašišos kepsnys su prieskoniais keptuvėje Žingsnis 1
Apšlakstykite žuvį alyvuogių aliejumi, pagardinkite druska ir apšlakstykite citrinos sultimis. Palikite kepsnį marinuotis 10 minučių.

Žingsnis 2

Lašišos kepsnys su prieskoniais keptuvėje Žingsnis 2
Kepkite kepsnį ant sausos įkaitintos keptuvės, po 4 minučių apverskite. Sudėkite sviestą ir kepkite dar 4 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos