Publikavimo data: 2024-06-12
Lašišos sriuba sveikai mitybai
Ši lengva, labai sveika sriuba patiks ir suaugusiesiems, ir vaikams. Ji paruošiama labai greitai. Jai paruošti galite naudoti bet kurią skerdenos dalį. Jei tai uodegos dalis ar kita, kurioje yra daug kaulų, pirmiausia žuvį išvirkite. Tada ją išimkite ir padalykite mėsą į gabalėlius, pašalindami kaulus. Sultinį perkoškite ir jame išvirkite reikiamas daržoves. Galiausiai įdėkite mėsą. Na, o jei norite naudoti lašišos filė, vadovaukitės recepte pateiktais nurodymais. Gero apetito.
Žingsnis 1
Brokolius padalykite į žiedynus ir supjaustykite kąsnio dydžio gabalėliais. Morkas supjaustykite kubeliais, o svogūną - pusžiedžiais.
Žingsnis 2
Žuvį supjaustykite kąsnio dydžio gabalėliais.
Žingsnis 3
Supilkite vandenį į puodą ir pastatykite ant ugnies. Kai vanduo užvirs, sudėkite morkas, svogūną, lauro lapą ir žirnius.
Žingsnis 4
Tada sudėkite brokolius. Pagardinkite sriubą druska.
Žingsnis 5
Kai daržovės bus paruoštos, sudėkite lašišą.
Žingsnis 6
Virkite sriubą, kol ji bus paruošta
Kategorijos