Publikavimo data: 2025-08-19
Lengva moliūgų tyrės sriuba
Ruduo - tai moliūgų sezonas. Dažnai verdu moliūgų košę, desertui kepu moliūgus su medumi, bet šiandien nusprendžiau pabandyti pasigaminti moliūgų sriubą. Sriuba iš tyrės gavosi lengva ir skani.
Žingsnis 1
Moliūgą nulupkite ir išimkite sėklas. Supjaustykite gabaliukais ir sudėkite į puodą.
Žingsnis 2
Sudėkite nuluptas ir kubeliais supjaustytas morkas.
Žingsnis 3
Supilkite vištienos sultinį, pagal skonį įberkite druskos.
Žingsnis 4
Daržoves virkite ant silpnos ugnies, kol suminkštės (apie 30 minučių). Likus 5 minutėms iki daržovių virimo pabaigos įdėkite lauro lapą.
Žingsnis 5
Išimkite lauro lapą. Supilkite puodo turinį į maišytuvo dubenį ir susmulkinkite.
Kategorijos