Lengvai keptas menkės kepsnys su majonezu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-15

Lengvai keptas menkės kepsnys su majonezu

Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
168 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
13 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.03/5 (29 bal.)

Žingsnis 1

Apšlakstykite menkės kepsnį iš abiejų pusių sojų padažu ir sudėkite į kepimo indą. Ant žuvies sudėkite griežinėliais pjaustytą svogūną, kad padengtų visą paviršių. Ant viršaus tolygiu sluoksniu užtepkite pusę turimo majonezo. Tankiai uždenkite tarkuotomis morkomis ir vėl viską aptepkite majonezu.

Žingsnis 2

Formą su kepsniu ir visais priedais pašaukite į įkaitintą orkaitę ir kepkite 30-35 minutes 180 ℃ temperatūroje, kol susidarys auksinė plutelė.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, kepti maisto produktai, paprastas, yra bendrų alergenų, pietūs, pietūs, vakarienė, sezonas žalumynų, sezonas česnakų, kepsniai, žuvies kepsniai, receptų knyga, lašišos kepsniai, raudonos žuvies kepsniai

Kategorijos