Lengvas agurkų kimči pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Lengvas agurkų kimči

Agurkų kimči arba Oi Sobagi yra labai populiarus užkandis Azijos virtuvėje. Aštrūs, aštrūs, malonaus skonio agurkai puikiai tinka prie virtų bulvių, keptos ar ant grotelių keptos mėsos, vištienos ar žuvies. Be to, kimči turi vitaminų A, C, K ir B6, taip pat mikro- ir makroelementų, pavyzdžiui, natrio, geležies ir mangano. Kartu kimči yra sveikas ir dietinis patiekalas.
Gaminimo laikas
330 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
22 kcal.
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.83/5 (6 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Lengvas agurkų kimči Žingsnis 1
Nupjaukite agurkų galus ir supjaustykite maždaug 1 x 1 x 1 cm dydžio kubeliais. Pagardinkite druska ir palikite 15 minučių mirkti. Morkas sutarkuokite stambia tarka. Žaliuosius svogūnus supjaustykite 3-5 cm gabaliukais.

Žingsnis 2

Lengvas agurkų kimči Žingsnis 2
Nusausinkite agurkus, sudėkite morkas ir žaliuosius svogūnus. Pagardinkite druska.

Žingsnis 3

Lengvas agurkų kimči Žingsnis 3
Į dubenį supilkite sojų padažą ir gerai išmaišykite.

Žingsnis 4

Lengvas agurkų kimči Žingsnis 4
Perkelkite kimči į sandarų indą ir palikite šaltai 30 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos