Publikavimo data: 2024-06-15
Lengvas agurkų kimči
Agurkų kimči arba Oi Sobagi yra labai populiarus užkandis Azijos virtuvėje. Aštrūs, aštrūs, malonaus skonio agurkai puikiai tinka prie virtų bulvių, keptos ar ant grotelių keptos mėsos, vištienos ar žuvies. Be to, kimči turi vitaminų A, C, K ir B6, taip pat mikro- ir makroelementų, pavyzdžiui, natrio, geležies ir mangano. Kartu kimči yra sveikas ir dietinis patiekalas.
Žingsnis 1
Nupjaukite agurkų galus ir supjaustykite maždaug 1 x 1 x 1 cm dydžio kubeliais. Pagardinkite druska ir palikite 15 minučių mirkti. Morkas sutarkuokite stambia tarka. Žaliuosius svogūnus supjaustykite 3-5 cm gabaliukais.
Žingsnis 2
Nusausinkite agurkus, sudėkite morkas ir žaliuosius svogūnus. Pagardinkite druska.
Žingsnis 3
Į dubenį supilkite sojų padažą ir gerai išmaišykite.
Žingsnis 4
Perkelkite kimči į sandarų indą ir palikite šaltai 30 minučių.
Kategorijos