Publikavimo data: 2024-06-15
Lengvas daržovių ir kalakutienos patiekalas
Šis lengvas daržovių ir kalakutienos patiekalas - tai sotūs, bet mažai kalorijų turintys pietūs ar vakarienė visai šeimai. Be didelio baltymų kiekio, kalakutienoje taip pat gausu cinko, fosforo, seleno, kalio ir magnio, taip pat vitaminų A, B, D ir E. Kalakutienoje beveik nėra cholesterolio, todėl ji laikoma pagrindine mitybos priemone. Joje beveik nėra cholesterolio ir ji laikoma dietine mėsa.
Žingsnis 1
Indą, kuriame troškinsite, patepkite augaliniu aliejumi. Šiuo atveju galite naudoti indą iš multicookerio ir gaminti su šiuo prietaisu. Supjaustykite filė dideliais kubeliais ir sudėkite ant įkaitinto aliejaus, troškinkite, kol iškeps iki pusės.
Žingsnis 2
Nulupkite ir nuplaukite svogūną, supjaustykite plonais pusžiedžiais ir uždėkite ant filė. Kol svogūnai troškinasi, nuplaukite ir supjaustykite saldžiąją papriką, cukiniją, pomidorus ir po vieną juos sudėkite prie mėsos. Pasūdykite, pagardinkite pipirais ir išmaišykite, įdėjus pomidorus troškinkite kelias minutes.
Kategorijos