Lengvas hodgepodge receptas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-10-21

Lengvas hodgepodge receptas

Soljanka - tai rusų virtuvės patiekalas. Šį patiekalą sudaro mėsos sultinys, kuriame ilgai verdama mėsa su kaulais. Tuomet į sultinį dedama įvairių mėsos gaminių: rūkytų dešrų, krūtinkaulio. O pikantiškumo sultiniui suteikia aštrūs pipirai ir marinuoti agurkai. Šio tipo pirmojo patiekalo negalima su niekuo supainioti. Graži išvaizda, malonus aromatas ir pikantiškas skonis pradžiugins visus šeimos narius.
Gaminimo laikas
150 min.
Laikas virtuvėje
35 min.
Kalorijos
296 kcal.
Baltymai
14 g
Riebalai
24 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.18/5 (17 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Lengvas hodgepodge receptas Žingsnis 1
Iš pradžių jautienos krūtininę apskrudinkite, kad mėsa būtų minkštesnė. Įmeskite ją į verdantį sultinį. Tada sudėkite rūkytus kiaulienos šonkauliukus. Užvirinkite sultinį, tada nugriebkite putas arba perkoškite. Į puodą įmeskite lauro lapą ir pipirus. Virkite mėsą ant silpnos ugnies apie 1,5 valandos, kol mėsa taps minkšta.

Žingsnis 2

Lengvas hodgepodge receptas Žingsnis 2
Supjaustykite svogūną griežinėliais. Keptuvėje įkaitinkite saulėgrąžų aliejų ir įdėkite šiek tiek sviesto. Kepkite svogūną su smulkintu česnaku, kol taps skaidrus. Sudėkite pomidorų pastą ir kepkite apie 2 minutes.

Žingsnis 3

Lengvas hodgepodge receptas Žingsnis 3
Rūkytą dešrą supjaustykite griežinėliais, o medžioklinę dešrą - apskritimais. Rūkytą dešrą apkepkite ant sausos keptuvės. Nulupkite marinuotų agurkų odelę ir supjaustykite mažais kubeliais.

Žingsnis 4

Lengvas hodgepodge receptas Žingsnis 4
Išvirusią ir iškepusią mėsą išimkite iš puodo su sultiniu, atskirkite mėsą nuo kaulo ir susmulkinkite. Tada sudėkite visus ingredientus į puodą. Gerai išmaišykite, virkite apie 15 minučių. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos