Lengvas kimchi receptas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Lengvas kimchi receptas

Kimči - taip Korėjoje vadinamos įvairios fermentuotos daržovės, kuriomis šaltais žiemos mėnesiais išsaugomas rudens derlius. Šis greitas receptas - tai paprastas būdas išmokti gaminti kimči. Šiame greitame variante kopūstai supjaustomi mažais gabalėliais ir sumaišomi su prieskoniais. Rezultatas - lengvai pagaminamas lengvo skonio kimči su visais sūriais, rūgščiais, aštriais ir aštriais skoniais, kurių tikitės iš daržovių.
Gaminimo laikas
1730 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
67 kcal.
Baltymai
1 g
Angliavandeniai
14 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (4 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Morkas supjaustykite šiaudeliais.

Žingsnis 2

Lengvas kimchi receptas Žingsnis 2
Tinkamo dydžio inde sumaišykite griežinėliais pjaustytas morkas, tarkuotą imbierą ir česnaką, cukranendrių cukrų ir sojų padažą.

Žingsnis 3

Lengvas kimchi receptas Žingsnis 3
Nulupkite viršutinius Pekino žiedinių kopūstų lapus. Perpjaukite į 4 dalis išilgai. Nuplaukite kopūsto lapus, atsargiai išskobkite ir kiekvieną lapą, ypač jo pagrindą, pabarstykite druska. Sudėkite kopūstus į gilų dubenį ir palikite keturioms valandoms, retkarčiais apverskite, kad tolygiai pasūdytų. Sumaišykite su paruoštu padažu. Kiekvieną Pekino kopūsto lapą aptepkite paruoštu padažu, sudėkite kopūstus į tinkamą indą ir palikite 24 valandas marinuotis karštyje.

Žingsnis 4

Lengvas kimchi receptas Žingsnis 4
Laikykite šaldytuve, o prieš patiekdami supjaustykite storais arba plonais griežinėliais per visą balą. Gero apetito.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos