Publikavimo data: 2024-06-15
Lengvas kimchi receptas
Kimči - taip Korėjoje vadinamos įvairios fermentuotos daržovės, kuriomis šaltais žiemos mėnesiais išsaugomas rudens derlius. Šis greitas receptas - tai paprastas būdas išmokti gaminti kimči. Šiame greitame variante kopūstai supjaustomi mažais gabalėliais ir sumaišomi su prieskoniais. Rezultatas - lengvai pagaminamas lengvo skonio kimči su visais sūriais, rūgščiais, aštriais ir aštriais skoniais, kurių tikitės iš daržovių.
Žingsnis 1
Morkas supjaustykite šiaudeliais.
Žingsnis 2
Tinkamo dydžio inde sumaišykite griežinėliais pjaustytas morkas, tarkuotą imbierą ir česnaką, cukranendrių cukrų ir sojų padažą.
Žingsnis 3
Nulupkite viršutinius Pekino žiedinių kopūstų lapus. Perpjaukite į 4 dalis išilgai. Nuplaukite kopūsto lapus, atsargiai išskobkite ir kiekvieną lapą, ypač jo pagrindą, pabarstykite druska. Sudėkite kopūstus į gilų dubenį ir palikite keturioms valandoms, retkarčiais apverskite, kad tolygiai pasūdytų. Sumaišykite su paruoštu padažu. Kiekvieną Pekino kopūsto lapą aptepkite paruoštu padažu, sudėkite kopūstus į tinkamą indą ir palikite 24 valandas marinuotis karštyje.
Žingsnis 4
Laikykite šaldytuve, o prieš patiekdami supjaustykite storais arba plonais griežinėliais per visą balą. Gero apetito.
Kategorijos