Publikavimo data: 2024-05-26
Lengvas ramen receptas
Šis rameno variantas pagrįstai laikomas klasikiniu ir greitu. Jį paruošti užtrunka ne ilgiau kaip pusvalandį, o patį receptą galima vadinti vegetarišku. Jei pageidaujate, į sriubą galima įdėti vištienos filė, kiaulienos arba daržovių kaip užpilo. Ramen sriubai tinka kiaušinių makaronai, kvietiniai makaronai (udon) arba ramen makaronai. Kuo paprastesnė makaronų sudėtis, tuo geriau. Tinkami makaronai gaminami tik iš miltų, druskos ir vandens. Neturėtų būti jokių skonio stipriklių ar antioksidantų.
Žingsnis 1
Paruoškite atsargas. Į puodą sudėkite svogūną ir česnaką, supilkite augalinį aliejų, aitriųjų paprikų padažą ir imbierą. Pastatykite keptuvę ant ugnies, nuolat maišydami prieskonius ir žoleles. Tada supilkite sultinį ir sojų padažą. Sultinį virkite maždaug 5 minutes.
Žingsnis 2
Sudėkite makaronus į sultinį. Sudėkite makaronus į sultinį ir virkite apie 3-5 minutes. Kai makaronai išvirs, padalykite ramen į gilius dubenėlius ir ant viršaus uždėkite per pusę perpjautus kietai virtus kiaušinius.
Kategorijos